Restaurant at Sea Dog

Idag har vi alltsa varit pa stranden HELA dan. Anda tills vi blevhungriga:) da gick vi hem och at lite ost och kex, sedan gick vi till The Sea Dog, dar kopte jag en troja:P jag at da fich and chips<3
Imorgon ska vi till "the bridge" som vi ska hoppa fran, innan tidvattnet blir for lagt.  Sen ska vi tillbaka till Boston och forsoka skaffa ett simkort till mig och sen ska vi till den svenska familjen for att "saga hejda" och ata gott;)
nu gar jag och lagger mig byebye

Kommentarer
Postat av: familjen i London

Hello my dear!

Du får vara rädd om dina axlar, använd gärna en t-shirt. Ska du börja "jobba" imorgon...?

Idag har vi varit i London igen, supermysigt. Gustav har storlek 26/30 (just nu 24/30). Pappas storlek får vi kolla när vi kommer hem. Silverklocka är bra. Vi har inte tillgång till internet, blir oftast cafer. Heter den svenska familjen Boren (?) familj som ska flytta hem från Boston. Isåfall känner vi pappans bröder, Hans och Lars.

Kram

Ps

Köp inget trollspö...



2011-07-10 @ 23:28:19
Postat av: Mattily

Hejsan!

Jag ska nog borja andvanda en t-shirt sa smaningom;) Imorgon borjar jag arbeta och de har visat mig hur jag tar mig till taget och med taget.

Okej jag far skriva ner det pa en lapp och den familjen vi var hos hette inte Boren, tror dom inte iallafall. Nagot med lof... Han hette Per-Anders iallafall.

2011-07-11 @ 02:54:18
URL: http://levsomettsvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!