Jag kommer dö av ålderdom.

Jag kommer dö av ålderdom innan jag blir gammal:( det har liksom redan börjat. Min rygg gör ont och min fot är uppsvullen:( jag har därför räknat ut att jag kommer dö... MVG i matte btw:) Iallafall min fot är uppsvullen för att Adrian puttade ner mig från bryggan i väldigt grunt vatten och ont i ryggen har jag för att jag sov på en hård madrass (fast pappa säger att det är för att jag inte har tränat på länge:/)... Nu vill jag sova och orkar inte va vaken mer;) Egentligen skulle vi åka till väderöarna idag men sen blev det inte så om nån vill veta:p och vi är i Kungshamn om någon bryr sig:) K. bry:)<3 hejdå ;)

Pizza at the västkust

Hejsan hoppsan Nu sitter jag här sista kvällen med amerikanarna och ska äta så kallad svensk pizza:) vi sitter på restaurangen "kanske mat & bar" och namnet säger allt... Vi har fortfarande inte fått våran mat efter ca 30 minuter. Alltså kommer vi KANSKE få våran mat;) hehe Imorn åker vi hem och på söndag är det Tovas födelsedag:) grattis till henne! Så vi åker hem imorgon på morgonen också kommer vi tillbaks till hovenäset i övermorgon:) Nä NU kommer maten Hejdå!

Glad midsommar!

Hejsan hoppsan! Idag är det midsommarafton och jag kommer spendera den här på hovenäset:) mysigt! Jag är här med min familj, Samuelsson-familjen, Worsöe-familjen och en amerikansk familj:D Nu har jag precis vaknat och bara väntar på att Matilda också ska föra det;) Ialllafall, det som brukar ta 4 dar att segla upp till hovenäset tog i onsdags bara 10 timmar:) om jag ska vara ärlig mådde jag lite illa, sjösjuk. Och det blir jag aldrig annars:p 1. Jag måste duscha 2. Jag måste ha frukost 3. Vi har inget vatten i båten (slut) :( 4. Jag har absolut ingenting att göra... Vet egentligen inte varför jag skrev det här, menmen. Juste igår bestämde jag och min familj och amerikanarfamiljen att jag skulle åka med dom till Boston för att vara som en "aopär" (har ingen aning om hur det stavas;)) åt deras familj:D även om de var lite berusade när vi bestämde det, så tror jag det går igenom faktiskt:D Yay! Nä nu måste jag gå på toa, bye bye

Blogga igen då

Också var det ju de här med att blogga då ja...
Det är faktiskt inte så enkelt som man tror, det är som att... nä jag vet inte men jag ska verkligen försöka början, för ni som försöker läsa den skull;)

Iallafall så är jag ju hemma själv. Igen. Tänk vad livet kan vara bra:) För ungefär en timma sen gick Cajsa och Kim hem, annars har jag bara spenderat tiden framför tv:n och datan hela dan.
Iallafall så gick jag hem till Cajsa vid 3 tiden och sedan kom Kim dit. Vi kom sedan på att vi skulle köpa godis, men det blev inte så. Vi gick hem till mig och åt ostmackor och popcorn:) mums, fast be ALDRIG Kim poppa popcorn, för det funkar inte! Hon brände dom, t.o.m påsen, kan man verkligen göra det? Ja, om man är Kim... Det säger ju det hela.

Sedan så blev klockan helt plötsligt 9, vi gick ner till den nya pizzerian Byblos, dom har verkligen bra pizza:D ett tips ifall man vill ha pizza;) man får t.o.m hjärtformade klubbor, även om man är över 12:)) (y)
Sedan sprang vi hem i regnet och åt halvvarm (heter det så?) pizza framför "Wedding Daze":).

Mysigt!<3

Nu sitter jag här och ska troligen gå och lägga mig snart, ska upp ganska tidigt för att kunna städa upp lite innan farmor och farfar kommer, kl 1 imorn:) ska till nån ö och sedan äta lite gott:)

Nä hejdå och lovar (kanske lite) att bättra mig med bloggandet, ska va ute och segla ett bra tag nu så berättar väl lite om det:)
Ha det bra och godnatt!

Puss&kram

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!