Hejhej

Hejsan Hoppsan!
Igår var jag och Josse på grötö och "höstjobbade":) på en dag tjänade vi 800 kr. Det är väl ändå ganska bra betalt om jag får säga det själv;)
Jag och Josefine har kommit på att på att något datum (som jag inte kommer ihåg) i juli 2013, så ska vi åka till USA i 2-3 veckor:) muy bien! Och om jag lägger 400 kronor varje månad så kanske jag har råd sen, med lite sponsring från mina päron:)
så om jag sparar alla pengarna jag har nu och inte köper någonting av dom, så behöver inte jag lägga 400 kr förrän om 17 månader:D sådeså!
Nu kommer Lejla om en och en halvtimma ungefär och jag behöver duscha, borsta tänderna, byta om och gör matteläxan... Så tror jag börjar nu, herrå!
byebye

~De stackars barnen i Afrika~

Hej! Jag började med att skriva "Att vara eller icke vara, det är..." på min fot men jag kunde aldrig skriva det sista för då tog pennan slut. Så nu står det på min fot...;) Iallafall idag så har jag rensat ur hela min garderob och herregud vad mycket man hittat (som man egentligen inte vill ha) haha! Men nu har jag gjort en god gärning, jag har (ska) gett kläderna till "de stackars barnen i Afrika"! Yay! Efter det åkte jag och seglade, åt lunch hos mormor och morfar, potatis och kött blev det:) sedan seglade jag Triss med 2 jag aldrig seglat med innan:) Tror dom hette Martin och Lorentz (stavning). Sedan kom jag hem och kollade på ett avsnitt av SCI NY, där mannen hade tagit självmord, mysigt:) Jag är jättetrött och borde egentligen komma in i skolans rytm, det här med att sova när man ska sova och inte sova när man inte ska sova... Så enkelt är det:) Imorn ska jag på bio med Geigant och Cajsa:) Harry Potter klockan nio:D Yay! Gonatt på er! Byebye

Bara mysa

Hejsan igen!
Jag är nu hemma från Grötö och har äntligen tillgång till internet;) Iallafall det var verkligen jätte kul och jag gör gärna om det nästa år också! Fast 2 veckor då. Mer dagar mer pengar, haha;)
Nu väntar jag till klockan ska bli närmare 5 så jag kan gå ner till stan och träffa Michelle och Alice<3
Sedan blir det hem till Kim och kolla lite film och bara mysa:)<3 "prata om livet" om man säger så;)
Nä nu ska jag göra mig iordning
Hare bra!
byebye

Grötö2

Hejhej Idag har vi äntligen seglat runt Grötö. Allting gick bra och jag tror att det blåste 4 m/s och i byarna blåste det kanske 7:) så nu sitter jag ute och läser och alla från seglar gänget som är ute har tjock tröja på sig medans alla andra på hotellet har t-shirt... Tror att vi alla möjligtvis har fått lite solfrossa;) jag har dessutom bränt mig på näsan och i ansiktet för det gör VÄLDIGT ont så fort jag ler:( Nä nu ska jag va lite social hejdå:) Byebye

Grötö

Hejsan Nu är jag på GGSS och seglar. Jag försöker lära handikappade barn och ungdomar. Fast dom har seglat lite innan så dom kan ju lite granna iallafall. Iallafall jag har det jätte bra och vi har seglat idag. Försökte segla runt grötö men det blåste inget och det var JÄTTE strömt så vi åkte mer bakåt än framåt, ända tills vi nästan var vid andra sidan. Vid färjorna. Vi fick ringa till han som har följebåten så vi kunde komma hem igen;) Nu har vi badat, blivit islängd och slängt i varandra säkert 100 gånger. Nu ska vi äta kvällsmat om en kvart så ska bara vila lite innan, vet dock inte vad det är för mat...:P Byebye

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!