Grattis på morsdag, kära gamla mamma!

Northwestern girls, with their fresh faces.
Don't mess it up this time.
They seem so nice.
It must be in the air here.
Northwestern girls, I'm all grown up this time, I swear.
At least I lie different when you seem so nice.
- Say hi to your mum

Haha jag såg först nu vad artisten/bandet hette... Komiskt! Så nej jag valde inte denna pga att det är mors dag! HAHA

Mors dag, jappjapp! ^^
Vill säga grattis på mors dag till alla som är mammor! För det är dom värda, jag menar att stå ut med oss (okej, jag ska inte dra alla över samma kant)... Med mig rättare sagt skulle jag aldrig vilja göra...! Jag skulle tycka att jag var asjobbig, haha ;)
Nä men för att fira min mor så gick jag upp lite tidigare (på en söndag... Men cad gör man inte för att vara så snäll som möjligt, hehe) för att göra frukost åt henne! Så stekte omelett och en massa annat hon tycker om! Hon blev faktiskt gladare än vad jag trodde! Hon trodde väl inte att jag skulle göra någonting alls! c:

Igår var jag och Josefine i Göteborg och seglade, vi håller på att gå en utbildning som heter typ "specialinstruktör för rörelsehindrade" så nu är vi typ klara efter att ha seglat med just rörelsehindrade igår. Det är faktiskt jättekul verkligen, man träffar alla sorters människor! Pluuuuuus att vädret var verkligen gudomligt igår! Brände mig t.om för första gången i ansiktet, vilket är askul...!
Nä ska ut i det fina vädret nu alldeles strax! Så ni får ha det så bra! c:

Vårmarknad.

No I'm shy, shy, shy
My hips they lie 'cause in reality I'm shy, shy, shy
But when I trip on my feet
Look at the ground
The words are written in the dust
When I'm shaking my hips
Look for the swing
The words are written in the air
- Lykke Li

Hej på er mina fina vänner!
Sov över hos Michelle inatt, grillade och hade det allmänt trevligt tillsammans med ett par andra underbara töser! ^^
Också kom jag precis hem från vårmarknaden med Lejla (:
Egentligen är det rätt komiskt att på "vanliga" dagar är verkligen Borås helt tyst och man ser bara samma gamla vanliga människor på gatorna hela tiden, men när de sätter upp en jävla marknad, DÅ kan alla ta och smyga sig ut ur sina hålor lite sådär plötsligt. Det är då man faktiskt ser vilka människor man bor tillsammans med i denna lilla stad! c: Någonting mer som man faktiskt bara gör, utan att tänka på, på alla dessa marknader är det alltid samma saker som finns, på samma ställe som alltid. Ändå går man omkring och letar efter något kul att köpa... Man försöker helt enkelt hitta något man skulle behöva till ett billigt pris. Även om man vet undermedvetet att det kommer aldrig att hända! ^^ Också slutar det alltid med att man köper de billigaste godisremmarna (alltid av samma sort för att man inte vågar prova något nytt), en munk och kanderade mandlar, typ!
Ja, vi har ett tragiskt liv helt enkelt. Haha, men det är tur att det inte är marknader varje dag för då skulle man bli astjock... När de bara säljer massa gott! ^^



Så, min dag i ett mer fördjupat drag! Ha det bra, så ska jag inte störa er mer denna underbara lördag!
Fråga inte om bilden, den är bara... Nice!

Smålandstenar var namnet.

Det leker några ungar
i slutet av dagen
Å det räcker för mig
nu förtiden
Jag minns ett berg dit jag brukade gå
det var så vackert där
som en tavla över rätt och fel
man såg gårdakvarnar
men man såg skiten med
- Håkan Hellström

Hej på er allesammans! (:
Idag har jag varit överallt och ingenstans! Tävlat (i friidrott) i Smålandstenar. Har egentligen ingen jävla aning om vart det ligger, men någonstans i Småland iallafall! Mitt ute i skogen c:
Så, provade på att vara med i 100 meter för första gången och det gick bättre än vad jag trodde! Kom på tredje plats på en någorlunda dålig tid... Men det var ASmycket motvind så jag får väl skylla på det eller nåt, hehe! ^^
Sedan var jag med på längden, där blev det ingen medaljplats men får vara nöjd med min femte plats iallafall! Var ju ändå den första tävlingen för i år, så det var ju inte precis förväntat att jag skulle få medalj i någon gren alls... ;)
Så hela min dag har bestått av att försöka hålla värmen i skitvädret som verkligen var över oss hela dagen! Det regnade 24/7 och jag kan t.om slå vad om att det var minusgrader i vindbyarna! Menmen, som dom sa när man var mindre: "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!" Åh vad jag hatar den meningen så mycket! :c

Men jag är iallafall nöjd över min dag idag, så jag ska verkligen inte klaga! Nu ska jag snart gå och lägga mig, bara för att det är lov och för att alla säkert är ute ikväll! Det gör att jag är typ rebell!




Fråga inte varför Harry Potter togs in i det här inlägget...! Aja han är en del av mig, alltså en del av bloggen!

151 inlägg... Hur orkar man ens fortsätta?

Och jag drömmer drömmar om att alla försvinner
En efter en,
min äldsta bror och min bästa vän
Och alla dem som jag
Inte har än
- Melissa Horn

Okej som ni såg på rubriken så är detta mitt 151:e inlägg... Hell Yeah!
Såååå, vad har jag gjort idag...? Haft svenska föredrag (gick nog sådär lagom bra, hehe), tränat en stund och nu sitter jag här och pluggar..! För min UNDERBARA skola/lärare har gjort så att vi ska ha 3 prov imorn... Matte Nationella, engelska Nationella (tala) och det jävla SO provet... Också sitter jag här och bloggar? vad är det för fel på mig, haha!
Aja, får skriva om nåt som inte handlar om skolan, för det gör ändå hela livet! ^^
Okej, ska tävla på torsdag, i längdhopp och så ska jag prova på 100 meter för första gången..! Så vi får se hur det går! c:
Detta va verkligen världens tråkigaste inlägg, så det är bättre att jag slutar nu...!
Slänger in en bild för nöjes skull! ^^


Nu vet ni!



Puss och hej leverpastej!

Mycket text, läs inte, om du inte orkar dvs.

But you, you've gone too far this time
You have neither reason nor rhyme
With which to take this soul that is so rightfully mine
- Mumford & sons

(Förlåt för att det ser så konstigt ut med datan funkar inte så får överleva på mobilen...)

Hejhej alla underbara människor som fortfarande är vakna! ^^
Jag är förvånansvärt pigg och glad, även om klockan börjat närma sig halv två...! c: det är vid den tiden natthumorn börjar!
Så som man brukar göra när man bloggar så skriver man om sitt liv ingen egentligen bryr sig om, man bara läser en blogg. Antingen för att man känner bloggaren eller för att man gillar headern/ämnet på bloggen! ^^ men bara för att jag är så mainstream så tänker jag skriva om vad jag gjorde igår och idag! ^^

Okay, let's begin!
Igår var jag med Laura på kulturnatten, vi kollade på Lejla aka Lucifer när hon och hennes grupp hade spökvandring! Dom lyckades verkligen, så mycket kan jag säga iallafall! Herregud vad duktiga dom var! :D sen gick vi och kollade på en massa andra underbara föreställningar! Underbar kväll må jag säga! ^^
Idag har det varit en "chill-dag" som min brorsa sa. Vi städade lägenheten tillsammans och sen har jag försökt göra iordning mitt rum eftersom min nya säng kommer på måndag! :D Efter det utmanade han mig på bilspel! Helt okej var det faktiskt c: jag vann, självklart (och ingen ironi i den meningen!)

Sedan rymde min hund, var ute och letade efter honom i en timma ända tills min fader ringde polisen och anmälde honom... Hehe! En kvinna ringde oss sedan och sa att hon hade en hund hemma hos sig som troligtvis var våran! Lycklig tjej efteråt, yes indeed!

Nu har jag precis kollat klart på någon kass film... Har ingeeeeen aning om vad den handlade om ;) men borde egentligen gå och lägga mig snart!
Så godnatt på er så länge och ha en bra kväll/natt/eftermiddag/morgon osv! ^^

Puss och hej!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!