Hemma

Ja jag vet att jag inte har skrivit på länge men nu ska jag berätta om min hemresa... Om någon vill veta, vill du inte så läs inte:) I onsdags åkte jag hem och eftersom varken Wendy eller Jack kunde lämna mig sä gjorde Tracy det, tillsammans med Marianne. Innan det åkte jag och köpte presenter till Wendy och Marianne:) eftersom alla i den här släkten gillar blommor så blev det inom det ämnet:p till Wendy: 2 par trädgårdshandskar och 4 typ "självlysande" fjärilar, inte riktiga (av stål)... Och till Marianne, 2 orangea blommor som klättrar på väggen:) Sedan försökte Marianne få mig att komma dit och rida på en av hästarna men sedan kom hon på att det kanske var bättre att jag gjorde nästa gång jag kom dit;) (bra), för jag gillar nämligen inte hästar... Hehe Iallafall så bär Tracy lämnade av mig vid gaten så hade jag en depprission, jag har fortfarande det:( dom borde bara veta<3 iallafall så kändes det som det tog längre tid att flyga hem, först pga att jag fick sitta i det där j**la rummet, med en tv och några böcker i 2 timmar (okej dom hade 2 Nintendo spel också:)) för att vänta på mitt plan:p jag tror det tog 17 h denna gången:) men på vägen hem från Amsterdam så pratade typ alla svenska, jag kan inte prata svenska längre:) Nu är jag i båten:( i 2 DAGAR! Bara så NI vet och bara för att jag vet att dom läser detta så säger jag, jag hatar dom för en stund... Btw nu vet jag inte vad jag ska skriva mer och btw igen.. när jag skriver så andvänder jag inte åäö... Glömmer. Nu ska jag sova. Trött. Puss&kram

hemma bra men borta best (och ja jag vet att det ar fel))

Hejsan!
Varfor sager alltid nagon i alla filmer, "who are you?!" och sedan kollar dom sa dar sa dom far en rynka mellan ogonen...

Typ sa... jag var bara tvungen:P

Btw idag ska jag aka hem:'(... Borta bra men hemma bra men hemma bast. Fast ne
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men eftersom Wendy var verkligen tvungen att aka till jobbet och Jack ocksa, sa blir det sa att Tracy far lamna av mig, tillsammans med Marianne:) sa nu vet ni det:) men Jack och Wendy har berattat allt for henne sa hon vet!

Bara lite vid sidan om http://liseberg.se/sv/hem/Nojesparken/Attraktioner/AtmosFear/
kolla:D
ne nu ska jag packa ihop det sista
puss&kram

Utkast: April 20, 2011

Idag har jag atit en sista middag med familjen Fragasse/Edwards och fam Swoger:) Men nar vi sitter och ska bestalla mat sa kommer plotsligt ett par in skrikande. Forst sa tror jag at det ar nagra kompisar till Tracy och Wendy men sen sa visar det sig att det ar Marianne (Wendys mamma) och hennes pojkvan Lary. Dom har akt lite tidigare fran Florida for att traffa mig, fast det sa dom inte. Dom sa att dom var "trotta" pa det fina vadret... yeah sure;)
Iallafall det var trevligt att traffa dom och sjalvklart sa hade dom kopt en present till mig, dom pratade om min pappa hela tiden. Dom gillar verkligen dig:)
Vi at lite pizza och sedan sa akte vi till nagon valgorelse blabla vad det nu hette. Jag vet inte riktigt vad det var men jag tror att det KANSKE var nagonting om att man kan fa lattare att ga pa ett battre college, for att du har hjalpt manniskor...
Aja vi har iallafall kommit hem fran det nu och vi sitter och kollar pa "riktiga" biggest looser:)
Jag vill verkligen inte aka hem, jag kan stanna har forever. Ni som vill traffa mig kan komma hit:) Jag har iallafall bestamt mig for att jag ska antingen ga i college eller university (eller bada 2) har:D sa nu vet ni det;)
Godnatt! Vi ses i overmorgon (for er)


Jag har antligen lite bilder:D


Trassel


Max pa toppen, Ram aker nerat och Colt uppat:)



Gus, Wendy och Jack



Jag och Alisha


Jag, Ramington (Ram), Max och Colton (Colt)


Ashley och jag


Wendy<3



2 bilder nar jag berattar om mig sjalv och annat:)



Jag och Wendy:)


Flyplanstursbilder:D<3













Mina bilder just nu

puss&kram

Skolan.

Hejsan:)
Jag sitter faktiskt och bloggar pa skolan som Wendy jobbar pa. Men nu ar hon pa ett mote och jag vantar pa henne:) Hon sa att pappa skulle ringa vid 3 tiden tror jag.
Idag har jag or om allt fran "hur ar erat toapapper" till "har du nagongang olika farger pa sina strumpor, typ som jag? *ocksa visade hon sina strumpor*". De jag berattade de for var 14 alltsa gar dom i 8an:)
Jag tror skolan ar for arskurserna 6-9 tror jag:P Jag har berattat om mig sjalv, om Sverige, om hur jag lever och om min familj. Jag har berattat ganska mycket om min pappa, eftersom Wendy ar sa bra van med dig. Jag har berattat samma (typ) historia for 4 olika klasser i en timma. Det ar verkligen ASlangt och forsta och andra gangen var jag nervos men sen sa snackade jag bara:) det va inte sa nervost da:P haha
Iallafall sa har jag traffat nagra av Wendys arbetskompisar och massa elever. Ska snart hem till Wendy for att kanske hjalpa till och stada ocksa ska vi packa ihop mina grejjer i vaskorna, tills att det ska vara klart tills imorgon. Tyvarr sa kommer bara Tracy, Wendy och kanske Jack lamna av mig till flygpersonalen. For att eftersom det ar ganska sent sa kan inte Gus och Max eller Ram och Colton vara med. Bill far stanna hemma med Ram och Colt.
Iallafall, jag ar trott. Kunde inte sova igarkvall... Jag tror jag somnade vid 2 tiden for att sedan ga upp vid 5.30, men efetrsom jag var sa trott sa horde jag inte vackarklockan och nar Wendy ska ga ner for trappan for att vacka mig kl 6 sa vaknar jag, men vi skulle aka kl 6.20. Snabbaste tiden att gora sig klar pa. Jag at en macka i bilen och sen fick jag lite lunch precis:)
Ne nu ska vi ga sa hejda!
puss&kram

Nagot av allt

Har finns manga:
  1. Ekorrar
  2. Doda djur pa vagen
  3. Glada manniskor
  4. Lite storre (glada) manniskor
  5. De mellan 10-19 har tandstallning:P
  6. Mycket snabbmat (overallt)
  7. Socker
vet inte varfor jag skrev detta, kandes val viktigt.

Utkast: April 19, 2011

Hejsan:)

Kommentarer:
Mamma och pappa: Jag ska betala for maten vi ater i overmorgon (med lite overtal), det ar den sista tillsammans:(
Adrian och Sebbe har val pasklov ocksa? Dom har redan haft deras "spring-break", for ca 3 veckor sen:P men deras pask ar pa sondag:)
Cajsa: jag kommer aldrig hem... (den20)

Idag har jag varit med Nancy som ar en chiropractor:) jag gillade det, kanske borja med det... Eller ne, pilot.
Jag har kollat pa nar hon kollat pa patienter fran 1 ar till typ 80:) hon andvande en klicker av nat slag sa hon kunde "lagga benen pa plats" typ. Iallafall jag var med henne fran 1 till 3, sedan hjalpte jag till lite hemma har:)
Idag har jag ocksa atit pa fundays med Max och Wendy. Jag gillade det och for er som inte vet vad det ar, sa ar det som drive in for snabbmat. Man ater istallet i bilen och nar man vill nagonting sa tamder man lyktorna pa bilen. Awesome:) Jag at en san jag at i Tyskland hela tiden (utan smor), men jag visste inte vad det var forst, men sen sa... Jag drack deras kanda dricka, root beer:)<3 jag har bilder men dom laggs ut senare
Nu ska vi snart ata kvallsmat och sedan family guy. Visste ni att pa mandagar sa gar family guy fran 7-11 i strack:)
puss&kram

Nu kan jag blogga:)

Hejsan och sorry for att jag inte har bloggat...
Kommentarer:
Mamma: Ja det va haftigt, jag ar nara de pengarna... snart:P det finns inte sa manga affarer dar dom bor men det finns massa affarer typ 15 min bort:)
Farmor: Men finns det inte en flygplats for sma plan dar ute vid Bredared?:)
Tova och Emil: Fint ni skriver! Ja du ar duktig pa din sport, ni far halsa Magnus och Anna!
Fredag: sa var jag med Gus pa hans skola. Jag skulle egentligen akt med honom nar han (i vanliga fall) kor Max till hans skola. Men han hade ett prov (tror jag) sa han skulle aka fran skolan, for att kora Max och mig. Men nar kl blev 7.20 sa hade han fortfarande inte kommit och Max maste vara pa sin skola vid 7.30. Sa han gick istallet. Eftersom det ar valdigt langt till Gus skola och jag inte vet vart den ligger sa vantade jag pa honom. Fast nar kl blev 10 (jag tankte ringa Wendy eller Jack. Men Wendy hade nagot mote dar hon skulle ha tal och Jack va pa sitt kontor sa jag ville inte stora nagon av dom...) sa ringer Jack och sager att han ar pa vag hem for att hamta mig... Tydligen sa hade Gus missuppfattat allting och trodde att Jack skulle hamta mig, men jaja. Allting slutade bra;)
Sa jag var med Gus fran 10.30 (typ) till 2, sedan skjutsade nagon av hans kompisar hem mig, han skulle anda hamta sin syster nagonstanns. Jag var tvungen att ga tidigare for att Gus klass skulle ha ett kemiprov i 2 timmar och han sa att jag inte behovde va med pa det, Bra:)
Vid 4 tiden akte jag, Max och Jack till Jacks aldsta dotter Gina. Hon gar pa Ohio University och bor pa campus med 2 eller 3 rumskompisar:)
Jag, Max, Gina och Jack gick och at kvallsmat pa en italiensk restaurang och sen spelade jag, Max, Gina och en av hennes rumskompis minigolf i ett bibliotek:) det va awesome:D efter det gick vi till nagra av Ginas kompisar och vi gick och lade oss vid 2 tiden for att sedan vakna vid 8.
Lordag: Vi skulle aka hem till huset kl 8.30 for att Max skulle ha baseball traning... Fast sedan nar det regnade sa (det regnade ASmycket), sa vi behovde inte skynda oss sa mycket:P (och nej, jag hade fortfarande ingen jacka;)).
Vi at frukost pa nat stalle. Jag at french toast + apelsinjuice. plus att jag spillde ut sirapen...
Vi kom hem vid 1.30 istallet:)
Efter det gick jag, Gus och Alisha och shoppade skor m.m. Jag kopte 2 par converse. Ett par ar grona med olika grejjer dar fram (forsok att se skorna framfor er) och ett par ar lila tror jag med flackar... Sedan kopte jag typ sandaler, tror jag:) brun/vita.
Sedan foljde jag med Alisha hem till henne, tillsammans med Maggie. Vi kollade film, Grown Up. Sedan sov jag dar:) mysigt! Jag tror vi somnade vid 1
Sondag: Jag och Maggie vaknar samtidigt kl 7.30. Vi gor sa att Alisha vaknar och sedan gorde vi frukost:) kl 10 gick vi ut och spelade tennis och lekte pa varldens storsta lekplats. Efter det kom jag pa att jag skulle ju ha kopt jeans, men det har jag inte gjort. Alisha och Maggie tyckte att vi skulle gora det sa vi gick och shoppade idag igen:) sa nu har jag kopt 3 par jeans:) Jag har andvant mitt visakort for forsta gangen i Usa. Det va krangligt med den dar dumma pennan och jag behovde inte ens sla in nagon kod ju:P jaja det gick bra iallafall:)
Och nu sitter jag har och bloggar denna fina sondag;) haha
Tracy och Bill ville verkligen inte att ni skulle betala for medicinen (jag forsokte overtala dom) sa vet ni:)
Grattis igen pa dig mamma!
puss&kram

Birthday... Write later sorry

Ursakta men jag kan inte blogga just nu. Jag far beratta om mina 2 dagar (kanske 3?) nar jag kommer hem till the Fragasses igen:)
Och ja, jag ar ok:)
Grattis pa dig mamma hoppas du har en bra fodelsedag!

The last thursday.

Kommentar:
MAMMA OCH PAPPA: jag har inte visat bilderna for nagon men det gick jattebra! Jag va jatte nervos och det va typ 30 manniskor som satt och lyssnade. Lite mer an 5 minuter blev det.
MAGNUS: hej pa dig!
Jag har faktiskt bara atit pizza en gang sen jag kom hit, men om du menar en san dar stor sa kommer jag inte ens kunna ata halva sjalv... haha. Men varje gang vi aker till Tracys hus sa aker vi forbi Dominous Pizzerian, sa den ligger inte langt ifran:)

Hejsan!
Igar fick jag flyga, jag flog kl 6.30 (i en timma) (for er: 12.30). Det va verkligen awesome! Som jag sa till the Fragasse's och The Swoger's, jag vill bli en pilot mer an innan! Forst sa skakade det lite och efter ca 20 minuter, efter att han hade forsokt lara mig hur man skulle prata i orongrejjen... sa sa han att jag skulle styra och jag sa OK:) sa jag har fatt styra ett plan:D (det har inte nii...)
Han va snall, tydligen ar han en larare i att lara ut hur man styr plan och sant:)
LITE FAKTA: det tar 40 h timmar att fa en flygliccens, men man far bara flyga ett antal timmar per dag. Kostnaden ar ca $ 7 - 10000.
Btw ett plan kostar ca $ 40000 om du vill veta, mamma...

Idag har jag stadat golv hos Tracy's. Deras forsta våning ar som våran lagenhet ( jag hittade några å) och forst så dammsog jag och sedan fick jag torka golv:) det var asjobbigt och mina knan gjorde och gjor ganska ont... men nu har jag jobbat som aoupar for en dag (kanske). Vi var klara vid 11 och sen stadade vi lite till och gick sen ut i solskenet. Idag va det ca 20 grader (66F). Sedan at vi lunch vid 2 och jag hjalpte till med lite mer syssloarbete, sen akte vi och hamtade Ram fran skolan och lamnade in lite knivar pa slipning.
Vid 5 tiden akte jag, Wendy och Max till ett center dar dom hade allt, vi at lite och sen har jag kopt ett par "mjuka" shorts (gråa).
Nu ska jag ga och packa for i overmorgon ska jag, Jack och Max åka och halsa på Gina, Jacks aldsta dotter. Och imorgon ska jag folja med Gus till High Scholl:o
puss&kram

Ny dag, some new people

Kommentar:
MAMMA OCH PAPPA: troligen sa har jag en infektion i ogat. Men det kanns inte som att jag har nagon feber, Bill fragade mig idag, men jag far antibiotika for det. Svullnaden verkar ha gatt ner lite grann, men jag far se imorgon. Det ar ju alltid varst pa morgonen...:/ Men jag kan hora med Tracy och Bill och se om DOM vill prata med er;) jag far prata med dom imorgon.
Bra att du har haft det bra! Grattis aterigen;)
Hejsan!
Idag har jag varit med Bill (igen). Vi har kolla till nagra nya patienter och en hette Christmas i efternamn. Kan man ens heta sa?:P Tracy berattade att hon kande en som hette Christmas och hennes foraldrar dopte henne till Mary... Ja ni kan ju sjalva saga det for er sjalva... Stackarn:(
Iallafall, Tracy tog med mig hem till sig, vi at lite lunch och sen kom Ashley (Jacks yngsta dotter) och hennes pojkvan. Vi gick pa bio. Pa Arthur en komedi, jag gilla den:) sedan sa korde dom hem mig till Tracy och dar satt alla och kollade pa "Narnia och prins Caspian". Sa det har varit mycket film idag, det har ost ner vatten hela dan. Men ingen har jacka... Inte jag heller;) BOOYA!
Imorgom ska jag folja med Max och Madeleine till deras Middle School. Jag ska fa vara med dom hela dan och den sista liktionen ska jag visa mitt powerpoint.
Juste jag glomde fraga er igar... Tydligen sa har Bill en jobbarkompis en son som har ett plan, som jag kunde fa sitta i medans han flog. Ett sant dar litet:D ar inte de awesome!? tydligen skulle jag fraga er forst:) sa OK?
Sa jag kanske ska gora det imorn eller pa torsdag, vi ar inte sakra, men troligen imorn:D
na nu ska jag sova:)
Godnatt!

Kommentar och oga

MOM AND DAD: man kan saga att har ar allting annat an trakigt;) da och da fragar Wendy om jag har "home sick" men icke:) Jag tycker inte att Clarityn hjalpte men jag vet inte, det va ingen hemma nar jag vaknade och Tracy kommer om 20 minuter, sa hon far val kolla pa ogat. Hon ar ju ocksa en "nurse"... Bill tar MEST hand om sanna som sover, en sa kallad "dr. sleep". Jag tror han ar 45 ungefar:) jag gillar honom
Jag ater nog inte sa mycket egentligen och jag behover det inte. Jag har helt enkelt vant mig... (iallafall till allt socker;)

FARMOR: okej ja det va snallt, jag har ju faktiskt kopt massa grejjer som mamma/pappa kan fa:)

Jag kande att jag behovde borja skriva kommentarerna har, det ar mycket lattare att se vad jag skriver:)

Som sagt, jag vet inte vad som har hant med mitt oga men om jag ska va arlig sa ser jag ut som han i "ringaren i nottre dam" (forutom puckelryggen). Mitt ogonlock hanger typ lite over ogat...

na nu maste jag ga, for Tracy kom precis:)
puss&kram

Nice days

Hejsan:)
jag tror att jag glomde att skriva igar... Men igar sa var det ca 30 grader och jag, Wendy och Jack hjalptes at i tradgarden, det tog ca 3 timmar! Dom har en enorm tradgard... jag krattade upp lite dott gras och lov, men det va trevligt :) senare sa grillade vi hemma hos Tracy's:) vi grillade nagra majskolvar, kott och at det med bakad potatis. Till efteratt at vi glass med jordgubbar.. det va harligt:)
Idag har jag varit med Bill, han arbetar som doktor, sa jag har kollat pa nar han jobbade och sen vid lunch sa kom Tracy och hamtade mig sa jag va typ "babysitter" for Colton. Han ar 8 tror jag:)
Vi at sushi for en stund sen, jag, Tracy, Bill, Max, Colton och Ram. Jack och Wendy lag hemma och var sjuka och Gus var pa nagon practice tror jag:P
Men mitt oga har typ svullnat upp. Forst sa trodde Tracy och jag att det va en vagel men Bill (som ar doktor) sa att han trodde att jag hade fatt nan allergi eller nat. Men jag har haft ont i ogat ett tag men inte tankt pa det sa mycket. Kanke i 1 och en halv vecka, sa jag hade lite ont i det nar jag var hemma ocksa... men nu ater jag typ nat som kallas clarityn, dom tror att det kanske kan hjalpa:)
Jag tror att jag ska ga och lagga mig snart:) efter family guy:D
Btw jag har kopt ett iPhone skal, tyvarr inte det som Otto hade men anda;)

puss&kram

I didn't need that...>:(

Mamma, jag skulle aldrig behovt ta med mig nagon jacka....

Shopping, shopping, shopping

HELU!
Idag har jag varit med Wendy och shoppat :D Eftersom det ar lordag (inte for er dar hemma) sa ar jag ledig:D
Iallafall, jag tror att jag aldrig har shoppat sa mycket hela mitt liv. Vi hade jatte kul och jkag har faktiskt kopt saker till er dar hemma:) ja inte till alla forstas, men till alla i familjen och sen har jag kopt lite godis till some good friends:) ja jag har kopt till dig Josse:) men det far du bara om du kommenterar detta inlagget...
Jag hade tankt att lagga ut lite bilder pa sakerna jag har kopt, men det verkar inte funka, for jag behover nan passcode och om jag hade den sa skulle jag anda inte kunna lagga ut dom for jag fattar inte...
men iallafall... jag kan saga hur sakerna ser ut, sa kan ni forsoka se de framfor er ;) men imorgon sa ska vi ata mat med Tracys familj, vi ska grilla och jag ska ta lite bilder med Wendys kamera sa da kan jag lagga ut lite bilder imoron:)
Iallafall, jag har kopt:
1. ett oranget nagellack<3.
2. en beachbag till mamma, den ar randig och uppdelad i 4 olika rutor:) (bla/vit)
3. ett blatt linne som har lite krimskrams i kanterna (vid halsen)
4. ett par blaa halvlanga shorts och nar man kopte ett par shorts sa fick man ett par andra shorts pa kopet (beich eller hur det nu stavas)
5. rosa t-shirt (och ja mamma, den ar rosa;))
6. en hatt till Gustav, fran Calvin Klein (svart/gra med ett svart band runt)
(7. en present fran Wendy)
8. en bla cardigan (tror jag det heter) fran Ralph Lauren (eller heter market sa?)
9. en fargglad (rod, vit bla) skjorta med korta armar till Gustav. Fran samma affar som ovan...
10. en gron (typ) t-shirt till mi papi
Sedan fick jag en t-shirt fran Wendy som en valkomspresent, dar det star OHIO STATE:D i realley like it;)
man fick en beachbag pa lopet nar man kopte grejjer i en affar... Det star AENO pa och nedanfor star det "Spring Break 2011", ocksa ar den i alla farger.
Nu har ni fatt en sammanfatning av vad jag har kopt:)
Vi borjade handla kl 10 och var klara vid 5...sa jag ar ganska trott nu:P
men igar va jag i "the light house" med Maddie och en av hennes basta vanner Natalie:) hon skickade en vanforfragan pa facebook precis btw;) de va faktiskt jattekul och man dansade precis hela tiden;)
Dom presenterda mig for sa manga personer (over 100 stycken, MINST) sa jag kommer faktiskt inte ihag ett anda namn:P en tror jag hette Ashley men jag vet inte vem:P tydligen sa behovde inte jag betala for att komma in bara for att jag var ny (och kom fran Sverige).
Gus kom precis in med nagra kompisar till han for att dom ville traffa mig och se om jag sag sa svensk ut som alla sager:) Den ena hette (kallades) Maggie och den andra var Alesha:) jag gillar dom, dom skrattade hela tiden och de va de forsta som kommenterade min accent (dialekt), dom gillade den:)
Ne nu ska jag vara lite social, jag, Jack och Wendy sitter och kollar pa National Treasure:D
Puss&kram

vetrinerklinik:D

Idag va jag pa en veterinarklinik, men jag har kommit pa ett det inte ar ett jobb for mig;) nar jag kom in sa opererade Sally en hund. Och ja pappa, jag kollade faktiskt, dedu;) men det va faktiskt ganska intressant men ingenting for mig;)
Efter att ha atgit bort hundens ena testikel sa gjorde hon det pa en katt ocksa, sedan blev det lite for mycket sa jag var tvungen att ga ut and take some air;) hon tog ut inalvor och massa annan skit och om ni vill kolla sa har jag en bild.... okej jag kanske skojjade dar men jag kan ta en bild imorgon, sa kan du fa kolla mamma;)
Jag har ocksa fatt ata fran en riktig lunchbag! for forsta gangen i mitt liv! det va awesome:D
Sally bad mig att saga nat pa svenska, hon bad mig att saga: jag bor med Jack och Wendy i 2 veckor har i Amerika;) hon tyckte svenska va gulligt;)
juste jag glomde skriva det igar att jag larde Tracys barn att saga GOD DAG! dom skrattade;)
sedan har jag fatt lara mig lite nya (fina) ord fran Sally, men det ar en hemlighet;) (egentligen)
Sanrt ska vi ata lite grann och jag har fatt visa och saga vad det star pa min PRAO lapp:)
Puss&kram

My first practice in my favourite country:)

Hejsan:D!
I hope you are fine in Sweden, because I have find my new home! OHIO! I love it:)
Som sagt jag alskar Ohio, alla sma hus som jag inte trodde fanns, det ar bara hus man ser pa film:) sma hus, stor tradgard.
Idag ska Tracy skjutsa mig till vetriner kliniken, kl 9pm, jag ska fa arbeta med Sally idag och imorgon, troligen nagon annan dag i veckan ocksa:)
Pa lordag ska jag, Wendy, Ashley och kanske Tracy ga till en outlet place, typ som ett stort varuhus. med CONVERSE! here I come!! Ja,k dom har andra saker ocksa mamma;) det ar typ indelat i marken, som Nike osv.
Dom blev valdigt forvanade nar jag sa att ett par converse kostar 100 dollar i Sverige och har kostar dom typ 30 dollar!
Det kanns som att jag har varit har i flera veckor men jag har ju faktiskt bara varit har i 1 och en halv dag:P strange... Om man ska va arlig sa blir man valdigt trott att prata engelska hela tiden;) men det ar lugnt. Bara att nar kl ar 8 halv 9 sa ar jag as trott, jag har vant mig sa mycket vid engelskan sa nar jag laser boken jag hade med mig sa forstar jag inte vad det star. haha det ar faktiskt ganska kul. IG i svenska I come!
Igar hade vi det jatte mysigt och trevligt:) Jag traffade Ashley, Bill, Maddie och hennes mamma for forsta gangen igar, sa jag, familjen Fragasse och Tracys familj spelade du vet sant dar dansspel och sen spelade vi connect eller vad det nu heter;)
Jag vet inte om jag sa det igar men Tracy visade mig runt i Ohio och jag var hemma hos henne, hon har verkligen ett enormt hus, med en tv i varje rum. Tillochmed utomhus... hur underligt ar inte det...;)
Jag har fatt spela pa Tracys barns (om jag ska va arlig sa kommer jag inte ihag vad dom heter:/ ) ipads:D dom kostar BARA 600 dollar.... pappa??...
Igar fick Wendy, Tracy, Gus, Max, Jack och Bill sina presenter. Dom alskade det! Tydligen sa smakar ahlgrens bilae som tugummi. Jag gav knackebroden ocksa, Alla tyckte om det utom Tracys barn, tydligen var det for lite socker:P.... Dom blev overlyckliga nar jag sa att jag skulle gora kottbullar nagon dag:)
The Fragasses har en hund, Trassel hette den visst. Det ar en yorksherrier terrier tror jag att det stavas:)
For forsta gangen i mitt liv har jag fatt en egen lunchlada!:D thats pretty awesome:D! jag har 3 sandwiches, en yoghurt, nagra kex, vatten och sen stoppade Wendy i (utan att jag sag det) lite godis. Men det va absolut utan att jag sag det;)..
Just det, det ar verkligen ekorrar overallt, det sprang precis forbi 3 stycken pa uteplatsen (SAMTIDIGT) och sen hoppade en pa fonstret?... tama, kanske?

Ne nu ska jag gora iordning mig det sista. Hejdo!

puss&kram

En dag till anda

Hejsan!
Idag har jag egentligen bara tagit det lugnt, jag har varit och kollat pa mina PRAO-platser:) Det va kul. Jag va med Wendys syster, Tracey och va i hennes hus. Det va verkligen ENORMT och valdigt fint, tydligen hade de bara bott dar i 4 manader:P
Som sagt, all mat har ar assot och sockrigt! Speciellt Jacks "halsosamma" flingor...
Nu har jag precis atit en chokladkaka som Wendy har haft i kylskapet hela veckan:) so cute!
Jag har kopt tva trojor, en till mamma och en till pappa:) jag har ocksa kopt lite godis, men de ar inte till er dar hemma:)
puss&kram

Framme och lycklig

HEEEEJ!
Nu ar jag hemma hos Wendy och jag blir bra omhandertagen:)  som ni fattar sa kan jag inte skriva bokstaverna efter z :P...
Iallafall sa akte jag flygplan i 18 timmar men pa sista planet mellan Detroit och Columbus sa somnade jag direkt och vaknade nar jag fick lock for oronen (alltsa nar vi landade;)) Det forsta och andra planet var valdigt litet, det var 17 rader, sa det skumpade ganska mycket men det planet till den  langa resan var ett enormt plan, typ 3 ganger storre;) men jag hade jatte bra piloter, det kandes knappt att man landade. Och jag har lart mig att inte fa lock for oronen:D *stolt*
Jag har fatt frukost, tydligen var det halsosamma flingor men jag har aldrig, ALDRIG atit sa sota flingor forut HAHAHA! Till flingorna fick jag valja en mjolk jag ville ha och da tog jag den som vi inte har hemma, den som var som gradde HAHA
Nu ar jag hemma sjalv och kollar pa tv och kollar laget:) alla ar pa jobb och skola och om 45 minuter kommer Tracey, som ar Wendys syster. Hon ska visa mig runt pa veterinarkliniken och pa en skola tror jag:)
Och mamma, hon pa veterinarkliniken ar en tjej:) och jag ska bara vara med chiropractorn en eftermiddag.\

Jag har fatt varldens finaste, gulligaste och storsta rum:D Jag alskar det! Jag ska ta en bild pa det men bilder kommer nog inte ut forran jag kommer hem:P

Puss& kram, jag saknar er alla och alskar er!!

HEJDÅ!

Hej och Hejdå!
Nu åker jag till flygplatsen om en halvtimma:) Mitt plan lyfter exakt kl 10.05 och då ska jag vara med:D
Mamma sa att Folke kommer glömma av mig under den tiden jag är borta:( (fast nä:))
Pappa sa att jag skulle prata med Wendy igår, för jag kommer inte ens ihåg hur hon ser ut så jag tänkte att då måste jag iallafall veta hur hon pratar;) läskigt:o
Nej nu orkar ionte jag skriva mer. Hejdå loosers!;)
puss&kram

Big Mommas:)

Hejsan:) Idag har jag varit på bio med Kim, Laura och Cajsa, på Big Mommas;) haha den va lite konstig men ganska bra, fast om jag ska va ärlig så fatta jag inte riktigt komedin i de hela:P jag tror jag skratta åt han där lilla killen som satt och fnissa.......
Efter de så köpte jag och Kim pizza också kollade vi på The Fockers:) haha det va komedi;)
Nu har vi precis bäddat och Kim skriver nåt...:P
Vet ni, jag är faktiskt stolt över mig själv. Jag har börjat packa och jag har bockat av typ 1/5 av min packningslista:) *stolt*
Nä nu ska jag va lite social mot Kim, så herrå;)
puss&kram

:(

Btw jag glömde skriva att jag troddde Harry Potter (del 2) skulle ha premiär i april eller maj men tydligen ska den ha det i juli!!!!! :'O faaan. asledsen:'( 102 dar kvar...

YAY

Hejsan:) Igår va det crazy hair day om nån vill veta. Jga försöker boka biljetter till Kim, mig och Cajsa till Big Momma:) men tydligen så går det inte precis när kl är 00:P aja gör det lite senare...
Idag va det sista skoldagen innan praon och alla lärarna verkade glada över att åttorna försvinner i 2 veckor, undra varför??
puss&kram

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!