Hemma hos min ex-man

Idag fick Lejla äntligen min/hennes bok jag har skrivit till och om henne! Jag har suttit i en månad och hon skulle ju egentligen ha fått den på in födelsedag. Men den var ju 5 februari... Jaja, bättre sent än aldrig! OCH hon älskade den något enormt, vilket jag är superglad över! Jag har ju faktiskt suttit på min "fritid" och skrivit mohaha!
Jaja, nu sitter jag här i väntan på att Lejla (min ex-man, ni som inte har förstått det ;) ) ska klippa klart och duscha vovven! Vilket går super *host*... Jag tror inte hunden gillar mig, gick inte att klippa honom då han inte satt still och då gick jag ut... FU! Haha^^
Efter detta går vi nog ner till Ica och köper "lite" smått och gott för att sedan kolla film och försöka att inte somna, vilket kommer vara hyffsat svårt, då man är ganska sömnig..(Y)
Nä det finns inte så mycket mer att skriva om, det var alla hjärtans dag för några dygn sedan, men det märkte man ju INTE ALLS på Facebook eller här på bloggen -.-
Nä nu ska jag se vad Lejla och vovven har för sig där inne i badrummet, "if you know what I mean" haha, förlåt för min kassa humor..!

Puss & Kram

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!