Hemma, borta, hemma

Nu har jag varit hemma i ungefär 2 dygn och jag är tröttare än någonsin... Allting gick bra på vägen hem bara en liten försening i Boston, typ 40 minuter;) Jag köpte också en Boston t-shirt, hittade desvärre inte den jag verkligen ville ha men jaja... Nu har vi precis åkt ifrån Gustav på scoutlägret, han åkte dit på samma dag som jag kom hem, lite komiskt faktiskt:) så nu blir han borta en vecka, jag med:( åker nu till Grötö för att vara segelinstruktör i en vecka:) så blir borta ett tag till:/ men lovar att va hemma det sista som är kvar av sommarlovet;) Nä nu ska jag sova byebye

Snart hemma

Nu sitter jag och väntar på gaten på Amsterdams flygplats för att komma hem till KALLA Sverige... Den tanken får mig faktiskt att tänka på att boka om min biljett och ta nästa bästa plan tillbaks igen;) fast nä Planet lyfter om 40 minuter och jag har ätit en banan och en muffins till frukost bara för att det inte fanns nånting annat;) hehe. Iallafall jag är hungrig... Så det kan ni tänka på mormor och morfar när jag kommet fram om 2 h ungefär:) Byebye

It's not fair

Hej
Idag ar det sista dagen innan jag aker ifran detta underbara land. Jag skulle kunna stanna har for ever and ever! Om jag ska vara arlig sa saknar jag inte er riktigt... Jag menar det ar ju bara sant man sager for att det ska lata bra;) eller?
Iallafall vi (jag, Grace, Emily, William, Charlie, Spencer, Liz (deras kusiner + faster), Louise, Run och nagon mer kompis (grannarna) till William akte till stranden och badade:) harligt! Vi at turkeysandwich<3  till lunch dar ocksa:)
Sedan var vi hemma en stund och sen akte jag med Liz, Spencer och Charlie tillsammans med deras 2 kompisar till den "riktiga" stranden (medans Emily, Grace och William var pa biblioteket):D dar alla surfar och vagorna var arligt talat hogre an mig! Awesome!
Sedan akte vi hem och nu har vi precis kommit hem fran att ha atit kvallsmat pa en restaurang pa stranden:) som avlutningsmiddag tillsammans:( sorgligt!
Jag tror att jag mojligtvis har brant mig lite grann i ansiktet men jag ar fortfarande brunare an er guys!:D
Nu ska jag dricka te och kolla lite tv sa hejda och vi ses i overmorgon! Far se om jag hinner blogga lite da:)
byebye

nanananaaa

Nu aker jag till stranden (+ att det ar 30 grader ute nar klockan ar typ 9:)), nanananananaaaa ;D
juste plus att jag vill ha en MacBook;)
byebye

Beachday

Hejsan Hoppsan ACK! (ACK ar en forkortning for Nantucket for er som vill veta och inte visste;))
Pa formiddagen var jag i the town i Nantucket:) Allt ar verkligen jatte vackert har! Jag kopte en Nantucket t-shirt och hundgodis (igen, ungefar samma som i Ohio:)). Jag tog ocksa ut pengar om nagon vill veta precis allt;) Sedan var jag och Emily och kollade pa alla batarna i hamnen, en del av dom ar verkligen som lagenheter:o Sa nar jag kommer hem ska jag visa dig Gustav, sa du vet vad du ska borja spara dina pengar till:D
Pa eftermiddagen var vi (jag, Emily, Grace och William) pa stranden och badade, fast det var lagvatten sa det var inte sa mycket till bad;) typ upp till knana:P Iallafall jag ar typ pepparkaka nu:D kann pa det du! Era vitingar!;D
Vi at precis kvallsmat och jag vantar pa att Grace och William ska titta klart pa nagon Lego film, sa jag kan ga och lagga dom:)
En stund senare:
Nu har jag last saga for dom och nastan fatt dom att sova. Ar inte jag jatte duktig:D jag borde fa diplom! Emily kommer hem om ungefar en timma och jag ska snart ta ett bad:)
Goodnight Amy, Andrew and Georgia
Good morning everyone in Sweden!
byebye

Nantucket

Jag alskar Nantucket!
Nu ar jag antligen i Nantucket! Jag alskar alla har och jag alskar deras hus. Och pappa du borde komma hit och halsa pa en gammal van;) och ja mamma och Gustav med da:)
Emily sa att jag bara fick skriva snalla saker om henne sa jag vet inte riktigt vad jag ska saga... Ne men Emily ar verkligen underbar, ett enda stort leende!:D
Jag trodde forst att jag skulle aka med Delta till Nantucket men icke... Jag fragade efter hjalp men da sa hon vid inchekningsdisken att det inte gar nagra plan med Delta till dit jag ska... Sa jag tog bussen till terminal C (istallet for A) och hittade "mitt" flyg, Cape Air. Det var faktiskt jobbigare an vad ni tror;) hehe men nagon borde vara stolt over migm jag ar det iallafall:) Nar jag hade checkat in och lamnat mina vaskor sa hittade jag till gaten och kom pa mitt plan. Det va ett plan for 9 pers, hehe *jag gillar* och om man gick in forst sa kunde man fa sitta bredvid piloten:O typ awesome eller vad!?
Och nagot som var ganska kul va nar man kom in pa deras "flygplats" sa gick man in i ett rum, dar fanns en dorr till herrarnas toa och en till damernas... Och nar man skulle hamta vaskorna sa lade dom bara upp dem pa ett sant dar rullband (fast det hade inget rullband) sa man kunde bara ga och hamta sina vaskor. Sa jag har varit pa varldens storsta flygplats idag;)
Iallafall idag har jag varit pa stranden med Grace 7 ar (dottern till Emily), kusinerna Spencer 10 och Charlie 13 och deras Grace's uncle Matth och Grace's pappa Andrew. Varfor heter alla Andrew?
Vi akte iallafall och badade och det var en san dar strand dar du kan aka med bil:) Sa nar vi badade sa plotsligt sa ser vi en sal, 3 meter ifran oss! Nar vi badar! Och den simmar forbi oss typ 2 meter ifran och jag trodde arligt talat att den skulle bita oss! haha det var ascoolt, ser ut som en hund:)<3
Nu kommer snart nagra slaktingar till Emily och Andrew sa jag ska nog stanga av datorn;)
byebye

IIIIIICCCCCCEEEEEEE

Nar jag blir stor...
Ska jag kora golfbil eller vara han (hon) som aker omkring nar det ar varmt ute och skriker med skrovlig rost: IIICCCEE pa FALCON RIDGE! haha jag har nu forstatt efter 5 dagar ute i nowhere, varfor alla ar sa glada veckan innan;) jag alskar det! Nasta ar kommer jag tillbaka men da far ni (familjen) ocksa folja med!:D
Okej, sa pa onsdagen sa kom vi dit efter att ha kort i 2,5 h. Jag akte med en av Amy's basta vanner, Aki. Alskar henne! Glad hela tiden! Vi vantade utanfor i 3 h tills det oppnade i 30 graders varme;) (sovande)
Iallafall sa nar vi kom dit sa gjorde vi iordning alltihopa, vi satte upp ett talt (som egentligen ar for bilen) som vi andvande som "sallskapstalt". Nar vi var klara med alltihopa sa sager en elak gammal gubbe att vi inte far vara dar for att det ar vagen for sjukvard... Fasen... Sa vi far lyfta hela det stora taltet till ett annat stalle.. Med hjalp av en annan familj som ocksa skulle vara med oss:) Allting blev bra och vi fick faktiskt ett battre campingstalle:P
Iallafall pa onsdagen sa kom familjen... (nanting) det var: (mamman) Pam, Grace (hon var 12 men var som 14;)), Shemus (stavning) 14 ar och hans kompis Sankt K... nagonting ocksa 14 ar:)
Torsadgen:
  • Gjorde vi iordning lite till, akte och badade, nar vi kommer tillbaka pa eftermiddagen sa har en av Georgias kompis kommit, Elana 8 och hennes mamma Beth:)
  • Jag andvande "Bug spray", glomde tvatta handerna efterat... Petade mig i ogat och sen sag det ut som jag hade gratit hela dan sedan... Lyckat!
  • Vi akte till Action Parken:D:D::D:D Det var verkligen ASkul! Jag har mojligtvis tappat lite av min hojdskrack;) hehe.
Fredagen: Da borjade allting. Vi fick ocksa lite tillskott pa varan campingplats, jag kommer inte riktigt ihag vad dom hette men det var en mamma, hennes syster, pappan och 2 barn 3 ar och den andra var 7 manader:)
Vi gick och kollade pa en massa artister:) jag kommer inte ihag vad alla hettte men jaja, det var harligt iallafall;D
Jag har nu forstatt varfor alla ar sa glada veckan innan Falcon Ridge! Awesome;))
Denna dag kom ocksa 2 till familjer:
  • Mamman (namn), Isak 12 och hans syster Ella 9 ar
  • Pappan (namn + han var tysk, bara lite random fakta)) och hans son (jag kommer inte riktigt ihag vad han hette men han var 15 iallafall;)
Lordagen: Pam fyllde ar pa lordagen, det firade vi med Cup Cakes och gick och kollade pa Gandalf Murphy & the Slambovian! Alskar dom!Och det var harligt;)
Sondagen: Jag sa Hejda till alla och alla sa hejda till mig:( sorglig stund. Jag och Aki stannade kvar pa Falcon Ridge tills klockan blev 4 ungefar:) sov en stund (typ 40 min) pa graset till musik
Vi spenderade kvallarna med att ha vattenkrig<3 kanske darfor jag hostar och snyter mig hela tiden...:(
Ne nu ar det 1 h kvar tills jag ska vara pa flygplatsen pa vag till Nantucket:D kanske ska packa det sista;)
byebye sa lange!

Eat Breakfast

Haha jag var bara tvungen att ta kort pa den har:

Haha ocksa langst upp till vanster sa ar det "choklate dipped donuts". + att hela frysen ar full med vafflor;D vi gillar!
Och om nagon inte kan se vad det star sa: "Don't Forget BREAKFAST! The Most Important Meal Of The Day"

Halvtimma

Om exakt en halvtima aker vi:) Jag sager harmed Hejda (kanske nagra dar;))
byebye

Sista blogginlagget (kanske)

Hejsan Hoppsan:)
Nu har jag forsokt skriva den har texten 5 ganger nu och det har forsvunnit varje gang... Sa jag kopierar efter varje mening...:P
Iallafall sa har jag och Georgia varit pa biblioteket och lanat ett visst antal bocker, jag lanade nagra Narnia bocker bara for att;) sedan gick vi och kopte marshmallow och baka, baka liten kaka, med rice krispies och marshmallows:) mums! Sedan gick vi och fick oss en valfortjanst manikyr/pedikyr for oss bada:D det var asgo(o:et ska vara bokstaven med 2 prickar ovanfor)tt! Jag har faktiskt aldrig gjort det och nagon gang maste ju vara den forsta;)
Nu har vi antligen packat klart for Falcon Ridge, jag har pratat med Emily och hon bor i den vackra (och coola) staden Nantucket;D (Amy beskrev den: "The President goes there on his vacation", behover jag saga mer...)
Hon ska hitta det billigaste/basta sattet att komma dit, troligen pa mandag, for jag kommer inte kunna pa sondag kvall. Bara for att vi kommer hem pa sondagen och jag kommer verkligen vara jatte, jatte trott... Sa sorry for det:P
Imorgon aker vi och jag kommer nog inte blogga varje dag men kanske nagon dag, sa da far ni, mina stam-lasare hitta pa nagot annat att gora pa dagarna;) haha det kan ni behova...
ne nu ska jag ata kvallsmat
puss&kram
byebye

Wrong

I början ska det inte stå Dick utan Duck hahaha sorry;) xD

Duck tour and the mooovie:)

Hejsan hoppsan Idag har vi alltså varit på Dick tour runt här omkring. Den var i ungefär en timma och det coolaste var faktiskt när man åkte som en vanlig bil och de sista 20 minuterna så åkte man ner i vattnet, med bilen:D hehe är inte det typ awesome;) så hjulen blev som propeller:) "hello my name is Bond. James Bond." jag tog lite bilder med min vanliga kamera men jag glömde ta bilder på stan så det blev bara när vi var lite i vattnet. Jag får ta och lägga ut dom sen när jag sitter vid datan:) Efter att jag och Georgia hade varit på våran Duck Tour så åt vi lunch på "the museum of sience" och jag har skaffat en present till Tova och Emil och en speciell present(er) till min bror;) + 2 presenter till min far:) så nu är det bara att kolla lite till min mor också:) fast egentligen så har jag ju redan något för henne men ändå:D Jag och Georgia var på "Cars 2" också:) början var lite wierd men sen var filmen faktiskt väldigt bra;) *rekommenderas stort** Nu ska jag försöka sova så godnatt Byebye

Packa Tvatta Sova (USA forlora)

Hejsan:)
Usa vann tyvarr inte Women's world cup i fotbollen:( men det gjorde Japan...:PpPP;pp:p fast det var dom ju (lite) varda, av allt som har drabbat dom menar jag, typ jordbavningar och flodvag och allt vad det ar, jag borde fa MVG i historia eller Geografi (jag vet inte riktigt villket amne det handlar om men jaja, jag kan val fa MVG i bada anda) for att jag namnde det med Japan.... Jaja men Sverige kom 3:a iallafall och Frankrike fyra.
Och jag kan faktiskt erkanna att jag inte ar klar med packningen for Falcon Ridge (festivalen)... Men jag har gjort iordning grejjerna som ska tvattas, det ar faktiskt forsta gangen jag tvattar, om nan vill veta;) men dom tvattar bara pa mandagar och det ar nar hon som stadar kommer:) Sa det ar jag klar med...
Imorgon ska jag och Georgia aka med baten runt hela staden, for att kolla pa grejjer... Jag har faktiskt inte en aning om vad det handlar om men jaja, sedan ska vi ga pa bio, Cars 2.:D jag vill faktiskt se den och jag vet inte ens om den har kommit ut i Sverige an. Men har den inte det sa kommer jag se den fore er guys;D
Ne nu ska jag ta och sova, kanske kolla lite tv innan:)
byebye

Last day at the beachhouse

Hejsan!:)
Nu har jag precis atit frukost, Andrews pankakor:) yummy! Men idag ar det sista dagen jag ar i beachhuset...:( nasta helg kommer vi inte komma hit for att vi ska till action parken:D det heter "Catamount Adventure Park" om ni vill veta mer om det sa klicka har---> http://www.catamounttrees.com/ det finns en video mm.
Pa onsdag aker vi till the Falcon Ridge, festivalen som de gar pa varje ar:) man bor i talt, det ar musik och dans:)
Jag fick precis reda pa att Sverige vann mot Frankrike i matchen om att bli pa tredje plats! yay
Igar var vi pa stranden hela eftermiddagen, sa jag ar bruuuuun:D pa formiddagen var vi pa piren och hoppade darifran, jag dok faktiskt sa jag ar kind of stolt:)
ne nu ska vi ga till piren :)
byebye

Beach.

Nu går vi snart ner till stranden för att bada och sola i 32 graders värme, fast det är nog lite kallare vid stranden så kanske 28 grader;) haha känn er ägda där borta i Sverige, jag hörde att ni har typ 15 grader, det hat vi inte ens på natten:) nananananaaanananna Nä nu går jag och gör iordning mig Byebye

Shuhulu

Juste jag glömde nog säga det igår att han som hade gjort alla glas grejjer heter/hette Shuhulu (i efternamn) om någon skulle vilja veta det;) jag vet inte om han lever eller om han är död dock:) Nu sitter jag på starbucks och dricker strawberry smoothie och väntar på att klockan ska bli halv elva så jag kan kola på HAAAAAARRRRYYYY POOOOOTTTTTEEEEERRR!:DDDDDD <3<3 Byebye

The museum of fine arts.

Hejsan
Idag har jag varit i Harvard forforsta gangen i mitt liv. Jag alskade/ar det! Jag gick runt dar i ca 2 timmar och kollade i affarer mm. + att jag var pa ett cupcake cafe!!!! Ahhhh alskar det! Jag at en cupcake med mork choklad botten och vanilla frosting med en liten rosa strossel kula pa toppen:D
Mumsfillibabba
Sedan akte jag med taget till Park Street och gick runt dar en liten stund (1 timma). Tyvarr hittade jag inget till varken pappa eller Gustav... Iallafall sa akte jag till Longwood och hamtade Georgia. Vi hittade tillslut museumet efter att ha fragat en massa manniskor. Jag tror att alla vet vem jag ar nu, den som aldrig hittar;o
Iallafall, museumet var verkligen awesome, speciellt det dar med glasgrejjerna!:D Tack han dar mannen pa planet som sa att man borde ga till det har museumet!:)
Sa nu blir bloggen lite mer fargglad...
Hela den har ar gjord i glas! Sla det farmor;)


Allt ar i glas


Awesome!




Beautiful, typ i en bat (glas, ja inte baten dock)


Lampa (i glas)




Kruka med blommor pa (av glas)


Inte sa dar jatte bra bild men jaja


Ah jag alskar denna!






Ah det var verkligen en skog full av glas!:D


Vackert


Arligt talat, det kan val inte vara sa svart anda...
Jag menar man har sitt glas och man har sin ugn...:)


Som ett akvarium:o Det ar fullt med glas i taket!


Orange Lampa


Vit lampa


Georgia nedanfor


Detta ar min favorit! Glas i trad
Dom var typ 3 meter hoga


Glas pall/stol/soffa whatever... det ar glas iallafall,,

Sa nu va det slut pa glas konst...


Staty, sag faktiskt ut som i en skrackfilm, du vet nar man tror att personen inte ar verklig eller ar dod och sa ar den inte det (:P:P:PPpp:P;;;PPP)......


Gammal mumie mask


Bara for att han hette Arthur We(a)sley
Och for er som inte vet vem han ar sa ar han Ron Weasleys pappa i Harry Potter filmerna.

Dar var det slut pa bilderna (eller jag har nagra mer men dom far ni se nar jag kommer hem isafall...
nu gar jag och lagger mig
byebye

WOMEN'S SOCCER. THE FINAL

Eftersom inte Sverige vann mot Japan sa ska jag heja pa USA i finalen, men i bronsmatcen som ar pa lordag tror jag sa ska jag heja pa Sweden, troligen klockan halv 12 eller halv 1... jaja

Idag ska jag och Georgia pa museum, tydligen var det inte bara glas utan det var konst och massa annat ocksa, sa vi far ata lite dar, medans vi kollar. Nar Amy kollade pa deras hemsida sa var det gratis for "barn" mellan 7-17 ar (maste man betala om man ar under 7 da??), sa det ar gratis for oss bada. Imorgon blir det HARRY POTTER FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLM:D:D:D::D:D::::D:DD aaaaaahhhh jag kan inte vanta!! alla som jag har fragat hur den ar har sagt att dom grat typ hela filmen:( hur kommer jag grata da...?

Iforrgar tror jag att det var sa berattade Amy att vi ska (nasta vecka) aka till en "action park". En san dar, dar man typ sitter i en lina och sa ska man klattra upp och ner, over och under massa grejjer (uppe i luften). Ar inte det typ awesome;)

Jag ska forsoka ta reda pa vad det heter:)

byebye

I'm singing in the rain

Sa gick det fran ca 40 grader och doende av varme till osregn med drujnkning i vattnet.... Jag och Georgia kom hem for ca 1 timme sedan och vi sitter och ater Chicken Nuggets och lyssnar pa regnet:)
Vi vantar pa att Andrew ska komma hem fast jag vet egentligen inte varfor;) ne nu ska vi ga och kolla tv:)
byebye

Red Line

Hejsan
Idag ska man ut pa historievandring. Men forst ska jag ga och hamta biljetterna till glasmuseet:) det finns en vandring man kan ga sjalv, dom har malat en rod linje pa trottoaren dar man ska ga. Forst trodde jag att det var en san linje sa man vet pa vilken sida man kan cykla och vilken man ska ga pa. Men icke.
Sa jag borjar vid monumentet och gar sedan anda ner till Park Street, det tar ca 3 timmar, men om man bara gar utan att kolla pa statyerna sa tar det ca 1,5 timme. Jag tror jag ska ata lunch pa nagon italiensk restaurang for dar visar dom fotbollsmatchen, sverige mot Japan eller om det var Usa mot.... ja vad det nu var;) ne nu ska jag ga ut pa min vandring
byebye

Park street

Nu sitter jag på bokhandelskafét och äter broscher och dricker cola t.o.m gratis wifi:) åh vad jag är hälsosam:D Jag har köpt en engelsk bok som heter shiver. Nu borde du väl vara stolt mamma;) för att jag har köpt en bok på engelska:) Jag har också köpt ett par schorts:) och ska snart köpa en hälsans massa skor:) och nej jag kommer inte slänga mina fina converse... Byebye

97F och jag kommer stekas som ett agg.

Hejsan, igen
Igar var det 90F och idag ar det 97F... Jag kommer arligt talat att do!:O Som tur ar har dom aircondition precis vid datan, sa den brummar pa, rakt pa mig:) *gillar*
Igar traffade jag Amy, en 15 arig tjej pa samma gata. Hon var trevlig men vi vistte inte riktigt vad vi skulle prata om:P jag gillar henne, hon ska presentera mig for nagra andra som hon kanner sa jag traffar nagra nya:)
Idag ska jag prova att ta bussen till Park Street for att shoppa lite och sedan ta tunnelbanan for att hamta Georgia. Igar gick det val sadar... Vi tappade bort oss helt, men som tur va sa kunde vi ringa till Amy (mamman) ocksa fick vi komma upp till hennes jobb, som lag typ 100 m bort:)
Jag och Andrew var och fixade med telefonen igar, det kommer inte ga att andvanda iPhonen for att den ar last pa nat underligt vis, sa jag kopte en ny telefon for 10 dollar:D (det kostar 2 dollar att parkera i parkeringshuset) En vacker uppfallbar Samsung som later "piiiri" varje gang man sparar eller skickar ivag nat. Jag kommer inte kunna andvanda den i Sverige men det ar en bra telefon att ha om man skulle aka tillbaka till USA nagon gang:)
Ne nu ska jag ata frukost
See u later alligator

90F och jag kommer stekas som ett agg.

Hejsan
Jag kommer har och nu stekas mitt pa trottoaren... Det ar 32,222222..C (osv.) ute!:O
Jag har med mig tva flaskor vatten och ska snart ga till "the mall" for att fixa med telefonen:) Sedan blir det till att komma till tagstationen for att aka till "Longwood" kl 2.30, for att hamta upp Georgia:) vi ska ata lite gott och kanske ga pa ett museum med glasblommor. Vet desvarre inte om det va idag eller nagon annan dag...:P
byebye

Simcard

Hejsan hoppsan lillebror!_Karlsson pa taket:)
Idag kom vi hem fran "the Beachhouse", vi akte darifran efter att vi hade hoppat fran piren, vid restaurangen Sea Dog, pa morgonen.
Nar vi kom hem akte jag och Andrew till AT&T och fixade ett simkort till mig. Det kostade $50 men man betalar $2 per dag nar man andvander telefonen, sa att smsa kostar bara 2 dollar och da kan du smsa hur mycket du vill.  Att ringa ar ocksa 2 dollar nar man ringer men att ringa utanfor "the states" kostar $0,69, det fanns inget annat. Det ar iallafall gratis wifi:P
Jag kunde fortsatta andvanda Amys telefon for att hon hade at erbjudande for att ringa till Sverige sen hon var med Stephanie, i en manad till...
Nu har vi precis kommit hem fran familjen halv-svenk. Vi tog avsked av en familj som skulle flytta, men det var tydligen inte den svenska familjen. Jaja jag har nastan glomt av hur man pratar svenska sa jag fick ova lite med dom. Men nar jag hade pratat en liten stund sa kom jag faktiskt pa hur man gjorde;)

Nu ska jag och Amy forsoka fixa lite med telefonen, for det var nagot som inte funkade, det gick inte att ringa till eller fran den sa vi maste fixa med det, annars far vi ga tillbaka till affaren...:(
byebye

Restaurant at Sea Dog

Idag har vi alltsa varit pa stranden HELA dan. Anda tills vi blevhungriga:) da gick vi hem och at lite ost och kex, sedan gick vi till The Sea Dog, dar kopte jag en troja:P jag at da fich and chips<3
Imorgon ska vi till "the bridge" som vi ska hoppa fran, innan tidvattnet blir for lagt.  Sen ska vi tillbaka till Boston och forsoka skaffa ett simkort till mig och sen ska vi till den svenska familjen for att "saga hejda" och ata gott;)
nu gar jag och lagger mig byebye

comment.

Btw om ni skriver nagot i kommentarerna sa svarar jag dar ni kommenterar, sa vet ni det. Ifall ni vill se om jag har svarat:P

Beaachhh

Hellu!
Idag pa formiddagen var vi pa stranden, det va verkligen jatte fint, sag lite ut som i Vaberg, i Apelviken:) Nu ska vi ata lunch, salad skulle det bli, sedan gar vi tillbaka till stranden igen.
Jag tror faktiskt att jag har kommit in i de amerikanska timmarna. Var vaken till 10 igar och vaknade klockan 8:) im proud,,.
Jag har brant mig pa axlarna sa det far bli MER solkram senare:(
ne nu ska jag ata sa byebye

The_beach_house

Hejsan:)
Nu ar jag da i deras beachhouse, tydligen var det Andrews foraldrar som har det som sommarhus, men familjen Branger bor dar med. Kl ar nu 9.30 och jag behjover egentligen ga och lagga mig. Jag ar verkligen jatte trott;)
imorgon ska jag ga med till stranden och bara vara. Jag ska forsoka ga med Amy pa bio, till Harry Potter:D troligen pa lordag kanske:)
Nagot som jag kom pa for en vecka sen ar att han rodhariga i "pojken med pruttbyxorna" ar Rupert Grint!:O jag blev faktiskt chockad,, Han ser ut som en mullvad;) kolla upp det:O
ne nu gar jag och lagger mig byebye

The mall!

Hejsan!
Nu ar mina pengar typ slut ;) jag har shoppat i Boston for forsta gangen i mitt liv. Dom hade verkligen allt!
Jag har kopt 2 pandorasmycken. En med bokstaven M och en dar det star (hjarta) Boston, jag tror Amy blir glad nar hon ser det:) Jag har ocksa kopt 2 trojor, 2 speciella presenter till mor och far (fast mest till mig). Sedan var det en tjej som jag fick vara testperson at. Jag fick prova att tvata mina hander med salt fran svarta havet m.m. Sa jag kopte "handgrejjs" och en ansiktsgrejj och bara for att hon gillade mig sa mycket sa fick jag det billigare;)
Jag kom dit kl 9 am och vantade pa starbucks till kl 10 pm, innan det oppnade. Laste bok och drack te, jag kanner mig stor, haha.
Ikvall ska vi till "the beachhouse" dar ska jag traffa Amys foraldrar och vi ska ata pizza. Pa sondag ska dom ha grillkvall med en familj som ska flytta langt harifran, det roliga ar att pappan ar fran Sverige (kan prata svensnka) + att han har lart mamman och dottern flytande svenska:) yay
juste ja igar nar jag akte den langa resan till Boston, pa planet. Da var det en familj med 2 vuxna och 4 barn, dom hade bokat fel sa foraldrarna satt pa andra platser an barnen. Barnen skrek och sedan fragade flygvardinnan om jag ville flytta och sedan  gjorde jag det... Men som tack for hjalpen sa fragade hon om jag ville ha nagon "specialdrink", typ vin? fast nar jag sa att jag var 15 sa skrattade hon ocksa fick jag en cola, en xtra stor pase m&m, en burk med chips och en liten necesar med smink. Bara for att jag bytte plats ;) jaja det va ju lyckat iallafall:)
byebye
btw jag forsoker gora mellanrum mellan raderna men det gar inte, sa det far bli som det blir;)...

Boston!

Jag landade i Boston for 3 timmar sedan ungefar. Nu ar klockan 8 (i amerikansk tid) och ska snart ga och lagga mig (2 i svensk tid;))
Mamma, pappa och Gustav ar i London och shoppar och har sitter jag i 25 graders varme aven om kl ar 8:D Jag kommer bli bruuuuun!:D
Vi har atit hamburgare och jag har gett dem alla deras presenter. Georgia fattade valdigt snabbt hur man spelade ravspelet aven om jag larde henne fel regler i borjan;)
Ne nu ska jag ga och lagga mig, ska troligen ga till the mall for att kopa ett simkort och bara kolla runt lite:)
byebye!

Byebye Sweden. Hello America!

Nu åker jag mot flygplatsen i Göteborg tillsammans med min kära familj. Jag åker till Boston och de andra åker till London:) igår frågade pappas gamla "barndomsvän" om jag ville komma och hälsa på dom så jag får väl bo hos några andra också. Dom ska till new york och dom undrade om jag ville följa med! Yay! Självklart vill jag följa med;) dum fråga:) Btw jag är framme kl 23 svensk tid och kl 5 pm amerikank tid;) Byebye ses om 3 veckor!!!

Boooooostooon

Nu ska jag till Boston:D nananananaa:) pappa bokade biljetter igår också åker jag imorgon:D till den amerikanska familjen med dottern som jag ska ta hand om i 3 veckor:D nananananaa Men eftersom mina päron tyckte det var orättvist mot gustav så sa dom att han skulle få åka till Frankrike. Typ nov - nånting eller nor - nånting;) men sen ville inte han det också sa han att han ville åka till London så nu dlw dom dit:) Yay! Så det är väl bara till att börja blogga igen då:D Nä nu väntar jag på att kom ska vakna. Jag skulle gå hem tidigt för att hinna packa;) Byebye

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!