Hemma, allt är som det alltid varit igen.

Är nu hemma igen, kom hem igår och hela flygningen gick bra! När jag kom hem hälsade jag på släktingar, år riktig svensk mat! Potatis och kasseler! 👌 sen när jag kom hem så träffade jag Kim! Japp har saknat alla en del kom jag på när jag väl kom hem! Idag har jag kört bil för första gången på riktigt! Gud va kul det va! Det är ett nånt ögonblick man har väntat på hela livet och nu har jag faktiskt gjort det! Jag och mamma var ute någonstans i skogen och körde, sen åkte jag och pappa i stan! Jag är verkligen proffs på att köra haha! Nu ska jag kolla på fotbollsOS, inte jättekul, menmen! Okej jag hatar verkligen att blogga så får se hur mycket jag gör det nu städer att jag kommit hem...! Adios!


Nu bär jag av hemåt!

Hej då underbara Boston, vi ses snart igen, det lovar jag och hej alla underbara svenskar! Nu är det ca 10 timmar tills jag sätter min fot i Sverige och det ska bli så skönt! Har saknat er alla så mycket nu de senaste dagarna! Men still, jag kommer sakna Boston och de härliga Boston bor och Red Sox fan! Alltid i mitt hjärta! Nu sitter jag utanför gaten, planet lyfter om 45 minuter, åtta timmar på flyget sen är jag i Frankfurt! Haha jag har precis druckit en Chai på starbucks, försökt göra åt mina amerikanska mynt så gott det går! Nu ska jag på planet om 10 minuter så det är nog bäst att jag går nu, goodbye på er! Puss och kram, vi hörs snart!



Imorgon-hem-härligt! åäöåäöåäöåäöåäö

Japp, imorgon ska jag tillbaks, tillbaks till landet jag inte sett på så länge! Det ska faktiskt bli ganska skönt, men visst kommer jag sakna det här underbara landet!
Idag har vi varit på stranden för sista gången (för det här året iallafall, hehe), sen åkte vi hemåt, jag har spenderat kvällen i Harvard Square, köpte fruktsallad och lite varmt att dricka på Starbucks, sen hittade jag en affär där de hade lösgodis! åååh underbara plockgodis, haha jag har faktiskt inte ätit något godis alls här i Staterna, så det var jag faktiskt värd tycker jag!
Sen tog jag the subway hem, väntar på att familjen ska komma hem, jag tror jag hör dom i trappan utanför!
Nu ska jag strax äta kvällsmat, kolla tv med resten av medlemmarna i denna andra familj. Ska troligen till friidrottsbanan imorgon, på morgonen, ska försöka bli riktigt trött så jag kan sova på pkanet hem, det är då det är lättare att komma tilbaka i samma tid som ni, blir nog bra, blir nog bra!
Jag ska ta och lägga in lite bilder från stranden imorgon, blir inget nu, orkar inte riktigt göra iordning kameran och allt sånt!
Godnatt på er sålänge också hörs och ses vi imorgon! Pussar och kramar, saknar er!

Lycklig tjej, inget langt inlagg.

Jag ar pa bra humor, riktigt bra humor faktiskt! Helt okej, ingen aning om varfor menmen, man har sina stunder!
Haha, idag har jag traffat Emma lite grann, var pa bio, hade lunch och starbucks, oooh mitt alskade starbucks, sa jag kommer sakna dig!
Efter det tog jag farjan till Hull, Nantasket. Sa kom hem runt halv 11, helt okej! ;D
Ne nu ska jag ga och lagga mig snart, ska till stranden imorgon, bara leva min sista riktiga dag har i Staterna! Jag kommer sakna alla fina manniskor!
Godnatt sa lange sa hors vi troligtvis imorgon! (:

Sista stranddagarna i Hull :(

Endast en enda underbar helg kvar här i Hull, Nantasket. Älskar det, vi var dock senare ut hit idag. Georgia hade icke hemma softballgame så det tog ett tag att komma hem, va tvungna att packa osv! Men nu är vi här och det är precis lagom härligt ute! Andrew sa: "det här är ju precis som midsommar i hovenäset, när man tillochmed kan känna lukten av havet! Nu ska jag strax gå in, börjar bli lite kyligt, sitter ute på altanen, i mörkret och jag tror en sjunk är i närheten för man kan känna lukten av den lite, lite grann! Imorgon ska vi vara lite på stranden, sen åker vi in tillbaka till Charlestown, Amy och resten skulle på nåt kalasliknande, så jag sa att jag kunde bara gå omkring lite grann och göra mitt! Det är faktiskt rätt härligt att bara va utan att behöva tänka på något alls! Har bara köpt ett par solglasögon idag! Så thats it, nu är jag faktiskt klar! När vi kommer tillbaka ska jag packa resväskan, ta det lugnt och som sagt bara va! Sen blir det att fara tillbaka till Sverige! Hajdå! Har'e bra!


Det sista pick och packet inför resan hem.

Okej, jag är nästan klar med mina sista grejer jag behöver, jag och Amy var och shoppade på en outlet-mall idag, tusen olika underbara affärer! Så MAMMA jag köpte 3 par JEANS! Sen köpte jag också en t-trøja och ett par converse! Underbara skor dedä'ra, jag fick ett kvitto där man kan få 20 procent of, på converse i en sådan affär, så ska for imorgon för att checka det! Kanske blir det ett till par...?! Super duper! Vi kom just hem från en mysig middag med några av Amys kompisar, speciellt Aki, från förra året i Falcon Ridge! Mysmys ^^ Jag är jätte trött verkligen, klockan är inte så mycket men måste sova om jag ska orka imorgon! Ska upp, kolla läget på skorna, hämta Georgia och kolla på hennes show lite senare också, packa en väska till Hull, åka till strandhuset och Happy hour (great)! Lång dag, men mycket bra på listan! Ska också prova på att göra havregrynsgröt till frukost imorn, spännande... Har egentligen ingen aning om hur man gör, men det är nog inte så svårt hoppas jag c: Nä godnatt på er så ses vi faktiskt snart!


Tornado och åska! :D

Nu har åskan och blåsten avtagit lite grann, det blåste verkligen som attan, de sa att det skulle bli en tornado! Så alla i Boston fick ett meddelande om att inte gå ut, söka skydd och ta bort alla elektriska apparater! Just under den tiden var jag ute, på väg till tåget för att hämta Georgia, så Amy ringde mig och sa att jag måste skynda mig! Haha herregud, helt sjukt! Precis då började det regna, öste ner verkligen. Och alla började springa, då började jag också springa, jag menar jag kan ju inte vara den enda som går... Så nu precis var åskan över oss, hela huset skakade! Men vi klarade oss med tornadon iallafall, den vi lite norrut men vi hade nästan halva av den hos oss. Nu har det äntligen slutat regna och åska, men det kommer nog en omgång till lite senare ikväll vid åtta tiden! Så vi får se! Idag har jag iallafall varit på "The museum of sience", kollade på en faktafilm om isbjörnar (biologi). På en enorm skärm där du sitter bakåtlutad, helt sjukt coolt var det iallafall! Ljudet var enormt och allt var underbart! Det finns inte så mycket mer att skriva egentligen, så får skriva nåt roligare imorgon istället, hehe! Jag ska med Amy till en outlet efter att vi släppt av Georgia, jag kommer också få min lön imorn istället för på söndag eftersom jag kommer behöva dom mer denna veckan än på måndag då jag ska hem! Nä herrå på er! Nu ska jag strax äta middag, tacos! Nomnomnom


Awesome väska och annat skoj'

Jag tror inte rekordet med vädret slogs idag, det var endast 97F som mest, ca 40 grader varmt och det har det varit sen i söndags! Idag har jag strosat omkring i Fenway area, ett område lite utanför Charlestown, i närheten av där jag hämtar Georgia från camp. Så jag satt och åt mig en frukost på starbucks i 1,5 timmar, lite egentligen för att tiden skulle gå, satt och läste en bok kollade på massa olika sorters folk osv! Sen hittade jag världens största konstaffär, bara konst, färger, böcker, kameragrejjs och annat som har med kreativiteten att göra! Men hela den affären var lika stor som... Ica i stan, haha det var det första och enda jag faktiskt kom och tänka på! ^^ så där köpte jag en väska som jag älskar och en annan liten grej, men det kan jag inte säga för då blir det inget kul! c: Sen gick jag på bio, egentligen går alla på bio för att dom har så kalla salonger, då när det är jättevarmt ute, så det va bra! Kollade på "amazing spiderman," inte så bra som jag trodde att den skulle va, men helt okej! Sen åt jag lunch, panini med mozzarella och tomater, primaprima! Sen gick jag faktiskt och hämtade georgia från camp! Sen har jag egentligen inte gjort så mycket mer, pratade med min farmor en kort stund, berättade att jag fått brevet gom skickade! Blev jätteglad över det! Ni som inte vet, hon skrev en lång text om hennes dag, stoppade i ett svenskt korsord, artikel om Markus Krunegård och lite fakta om friidrotten i Sverige, nu när det närmar sig OS! :D Värmen gör verkligen att man blir jättetrött, sov t.om. en liten stund efter att jag kom hem men är fortfarande lika trött! Så borde kanske gå och lägga mig snart! Ha det bra, en vecka kvar typ!


Tomorrow, probably the hottest day of the year! Booya'

Idaaaag, har jag egentligen inte gjort så jättemycket. Men gick till the mall, köpte ett par vita, vanliga, låga converse! Jag fick $10 off för att jag hade svarat på några enkla frågor om vad jag tyckte om affären, det stod att man skulle göra det på kvittot. Så när jag fick ett nytt kvitto för skorna så kunde jag göra samma sak igen, hehe! Snål osv! Mücket bra! Sen när jag skulle ta the sub till Georgia för att plocka upp henne, så kommer det fram en kvinna (från USA) och frågar om vägen till Boston College, jag som är the master of the T nu svarar precis när hon ska byta och allt! Eftersom vi byter till olika tåg på samma ställe så kunde hon bara åka med! Stolt tjej, nu är jag en av dom! Mohaha! :D Har också varit och kollat på när Georgia spelar softballmatch, dom förlorade, menmen! Imorgon ska jag släppa av Georgia vid camp och sen plocka upp henne, så jag bestämde mig för att hålla mig i det området hela dan! Det kommer bli alldeles för varmt för att åka in till Charlestown igen! Det kommer bli upp till 100F, alltså ca 40 grader! Vatten, vatten, vatten! Nä nu ska jag dra mig, ska upp tidigare imorgon för att vi ska hinna ta the sub till camp...! Adios mina vänner och ha det så bra! Endast en vecka kvar! Haha det rimmade nästan ju! ^^


Air-condition on, spotify on, pajamas on, nice!

Jag kokar, så varmt det är i mitt rum just nu! Men efter att jag skrivit klart detta inlägg så kommer det säkert vara bättre! Allting blir automatiskt så mycket bättre när man har Markus Krunegård i öronen, pyjamas på. Då man faktiskt kan leva sig in i sin egna värld och bara vara! Livet är på topp helt enkelt! Sen sätter man mobilen på alarm tills imorgon, börjar man skriva på bloggen om sin dag och släcka lampan i taket, för det har blivit en del av vardagen nu! Det känns som att jag faktiskt borde komma hem, snart! Okej, idag har vi varit på en barbecuegrillnings-grej-medenfamiljjagintevissteom! Men det var bra, de bodde precis granne med stranden så dit var nära och bra för att ta sig ett dopp! Jag menar, man kunde faktiskt inte vara på land mer än nån timme innan man bokstavligt smälte bort! Jag tror det var lite mer än 40 grader ute! Ta vara på det helt enkelt, man vet aldrig när det kommer igen! Jodå, det vet jag, imorn! Hehe ^^ Sen var vi och kollade på världens gulligaste små varelser! Några av deras kompisar hade fått valpar (alltså hundarna), två veckor gamla och gud sååå söta! Jag hade en valp för 1 år sedan, men trivs faktiskt bättre med en vuxen, mycket jobb med en valp men gaaah vad übersöt! Sen var vi på restaurang med av Amys bästa vänner och hennes familj, dom ska flytta till Sweich i ett år, så that's why! Nu kom vi precis hem därifrån, så ska snart gå ner och ta något att dricka, Facebook och annat nödvändigt, får se vad klockan blir, ska troligen dra mig till kos lite tidigare, alldeles för trött! Men godnatt så länge! Och ja, värmen är lite bättre just nu, om ni vill veta, men ta vara på det, som sagt, kanske.


Kvällsdopp och andra fina minnen som vill bli kvar!

Efter att vi hade ätit middag pa the sea dog, sa skulle vi ta ett kvällsdopp och hoppa fran "the pier." Tyvärr hade jag ingen bikini med mig, men det är väl inte det värsta, right?
Sa jag tog ut minmobil ur fickan och hoppade ner i vattnet med kläder pa! Helt okej, jag menar klockan halv nio pa kvallen när det är 25 grader varmt fortfarnade sa spelade det inte sa stor roll, jag fros iallafall inte! ^^
Sa nu sitter jag här och kollar pa baseball med Allan, the grandpa! Han är ganska tyst men när han borjar prata sa kan han verkligen prata hur lange som helst! Underbar människa! (:
Nu ska jag snart ga och snarka, ska dricka en kopp te, med soyamjolk, det är faktiskt helt OK! c:
Godnatt pa er sa hors vi snart!
 
Lite bilder fran innan, and look at the beatiful sunset! The view from the bay of Boston!
PUNKT

Seven layer dip.

Ville bara skriva en av världens godaste dip! "Seven layer dip." Refried beans Sour cream mix with Philadelphia Guacamole Tomato Green pepper Cheddar cheese Också lägger man det i laget på varandra, kreativt namn osv...! Självklart kan man ha annat än bönor i, men det är faktiskt helt OK! Jag skrev det egentligen här bara för att det ska va lättare att hitta det sen, men ni kan ju prova det en mysig kväll i Sverige om ni känner för det! (:


Morgonjogg och vädret...

För en timma sen kom jag tillbaka från att ha joggat på stranden! Underbart! Lagom varmt, härliga och glada människor som faktiskt säger "morning" till en när man möts! Som sagt underbart! Men jag gick ut extra tidigt bara för att det inte skulle vara alldeles för varmt, men det är fortfarande ingen sol men det är ändå nästan 37 grader och varmare ska det bli! Så när man går ut så kan man knappt andas, men vi ska försöka gå till stranden ändå, vi väntar på en annan familj som ska komma och hälsa på, så det blir nog bra! Hörs snart igen!


The becach house again!

I'm now back in the beach house again! Idag har jag kollat på Georgia's show för hennes teatercamp, helt okej var den ändå! (: sen åkte jag och Amy till the grocery store, köpte lite våfflor jag kan äta till frukost, hehe, man måste ju prova något nytt! Sen bar det iväg till Nantasket Hull, underbart! OCH jag fick ert fina brev idag, farmor och farfar! Blev så glad, tack så mycket! Det var verkligen jättefint! Massa kramar till er och resten av invånarna i det regniga sommarsverige! Jag vet inte om det kommer hjälpa er så mycket, men min favoritapp, Aftonbladet sa idag att sommar och sol vädret är äntligen påväg till Sverige! Kanske, kanske inte, men det har man ju hört förr...! Godnatt på er, eller godmorgon snarare! Vi hörs imorgon!


Annan bild, det riktiga inlägget är nedanför...

Det går inte att redigera från mobilen, men lägger in en annan bild på minnesgrejen, det kanske är lättare att läsa vad det står!


Freedom Trail.

Hejsanhejsan! Sååå, idag har jag varit turist hela dagen! Klockan 12 packade jag ner en vattenflaska och började min vandring, den så kallade "freedom trail." Egentligen ska man gå den från där all turistinformation är, till the monument. Men eftersom jag redan bor precis bredvid monumentet så var jag rebell och gick åt andra hållet, hehe! Jag mötte helt enkelt allt folk från både Tyskland, Kina och en norsk familj (säkert andra länder också, menmen, inte vad jag noterade iallafall). På vägen kunde man gå in i olika museer och liknande, gratis var det flesta, men valde några få, eftersom det var så jädra varmt! När man gick "turen" så fick man följa en röd linje med gatsten hela vägen, och hela tiden tänkte jag, stackars människa som har fått lägga all denna sten...! Jag menar man gick i ca 2 timmar, det är verkligen en himla massa sten! Haha det roliga var att de hade verkligen organiserat vägen för hela tiden, lite då och då så gick man förbi en souvenir affär eller liknande! Bara för oss turisters skull! ^^ I slutet av the freedom trail så gick man igenom ett område så kallat "North End", ett italienskt område, med italienska klädaffärer, restauranger, den så kallade gelato (glassen), den smakade faktiskt väldigt bra, för att ha varit gjord här! Jag älskade verkligen det stället, allting var så bra, till lunch passade jag på att äta (kommer inte ihåg vad det heter men) typ bröd med mozzarella, tomat och kyckling i, nomnomnom! Så det har varit en himla massa gång idag, man avslutade vandringen precis i närheten av Gouverment center (en trolley station, eller så kallad subway), så jag kunde åka direkt därifrån för att plocka upp Georgia från camp! Super duper! Nu ska jag kolla Criminal Minds, imorn blir det iväg att kolla på Georgia's teatershow, ett avslut för hennes camp. Ska också försöka träffa 2 av the Brainer's grannar, de är båda sexton, imorgon, så det blir nog bra! Sen blir det sol och bad i 2 dar! Livet leker! Bilderna nedanför är en på ett ställe från the Freedom trail. Minne av soldater och andra människor som dött i Irak osv! Väldigt fint gjort, blev så himla rörd av det! Försök också att läsa vad det står! Det var säkert flera tusen av dem! Bilden nedanför är nu, kvällstid, gatan ner från huset! Vackert, underbart! Massa pussar och kramar! Vi hörs snart!


A lot of stuff today!

Hajhaj!
Idag har jag hittat pa en del grejer, eller inte jattemycket men jag har hallt pa hela dan...! Typ samma sak.
Forst nar jag vaknade sa at jag en scone, heter det en scones eller en scone...? Iallafall jag at en sadan!
Sen gick jag till the mall, pa Starbucks at jag en banana pecan bread och drack en frappuccino (typ frukost), oooh vad jag alskar Starbucks sa mycket! In the mall hittade jag ett par byxor, en troja och lite traningsgrejer. Jag kan inte riktigt ha det jag tog med mig for vadret tillater inte det!
Okej, sen akte jag och hamtade upp Georgia. Nar vi kom tillbaka at vi en liten middag. Jag foljde med henne till hennes softballtraning, the track and field area ar precis bredvid, sa medans hon gjorde sin traning dar sa kunde jag springa och gora vad jag gor! Amy sa att jag borde ga ner till track banan nar the fotball guys is down there! Det later bra haha!
Nu borde Georgia ga och lagga sig, sa jag far ta och saga till henne! Amyoch Andrew ar pa kosert ikvall, men livet leker och jag har det toppen, sa godnatt/godmorgon! 
Vi hors! ^^ 

Orkade inte skriva igar, sa gor det nu!

Hej allesammans!
Iga plockade jag upp Georgia fran hennes camp for forsta gangen, allt gick super och jag hittade!
Sen var jag, Amy och Andrew och kollade pa nar Georgia spelade softballgame, det har varit och kommer bli manga nu de 2 sista veckorna! Det blev ganska lika men alla i laget var nojda anda.
Nu har jag precis kommit tillbaka, for vet ni vad!? Jag hittade en track bana, precis bredvid softballplanen!!! Sa dar har jag varit nu. Underbart verkligen, har inte tranat sa pa jattelange, sa jag har sprungit intervaller, 100 meter, kordinationstraning i 2 timmar! Och det ar redan 28 grader varmt klockan 10 denna morgon!
Jobbigt men underbart! :D
Nu ska jag ta en dusch, gora iordning mig, ata lunch, sen ar det nog lagom tid for att plocka upp Georgia!
 
Har kommer lite bilder fran the beach house, fran i lordags
Ignorera mannen (och kvinnan) i bakrunden...
 
Tack och hej leverpastej!

Jag kan fortfarande svenska.

Att prata svenska så länge och face to face till någon så här var typ underbart! Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det var iallafall riktigt konstigt... Att bara kunna prata utan att tänka, det var längesen nu! Haha, shit! Så, idag när vi kom tillbaka från Hull så träffade jag Emma, den svenska aouparen (stavningen på det... Ni fattar), vi åkte subway in till stan också gick vi på bio. Magic Mike, askul, asfin film! Men väldigt speciell...! Jag kom precis hem från det, så detta blir inte ett jättelångt inlägg, dvs jag är trött. Så måste sova hehe! Iallafall, Emma var en toppentjej, i november har hon varit här ett år. Så hon åker hem snart! Men vi hade a great time! Så ska försöka ses i slutet av nästa vecka! Godnatt på er nu, imorgon börjar det riktiga arbetet, att ta hem Georgia från the Camps! Yay' Adios, see you later ^^


GAAAAAAH.

OH MY GOD! Jag pratade med min brorsa idag, älskar honom, helt underbar! Han berättade att han sa att han var ledsen att han inte kunde ta några bilder när Markus Krunegård var nere i stan och sjöng, med sin mobil för batteriet tog slut! Men sen när han sa att han hade gjort så att han signerade en poster, så började jag gråta, blev så lycklig, jag menar så lycklig har jag nog aldrig blivit/varit i hela mitt liv...! Och jag måste säga det igen, älskar dig! GAAAAAH, nu kommer jag at least vara glad resten av de här två veckorna! :D Okej, haha, idag har vi varit nere på stranden, det började dugga lite grann, precis som vi misstänkte! Så vi gick tillbaka, när det sen slutade regna så gick vi bort till piren. Hoppade därifrån för första gången i år, tillochmed för familjen Branger Klein! Jag har en massa bilder från det, men ni får se dom sen när jag kommer tillbaka, kan inte lägga in dom i datan här. Vi grillade kyckling, åt sparris och hemmagjord potatissallad till middag, supergott! Annars har vi inte gjort så mycket mer idag! Imorgon blir det en längre dag på stranden, dom säger att det ska bli ca 30 grader varmt, så det blir bara bra! Nä, nu ska jag läsa och kolla på teve lite grann! Ha det bra!


In the beach house.

Vi har nu härmed anlänt för första gången (för mig) i år till the beach house in Hull! Ser precis ut som det gjorde förra året, ingenting har ändrats. Och åh vad jag älskar Andrew's parents! Underbara människor! ^^ Jag och Sally (hans mamma) har pratat om allt från vad jag har haft för mig med Georgia hela veckan till jordens skapelse. Ni förstår nog säkert vad jag menar! Detta blir inte ett jättelångt inlägg, har inte så mycket att skriva om men idag på morgonen hade vi tänkt att gå till poolen, dock var det stängt när vi kom dit så det blev inte så mycket mer med det! Så vi gick tillbaka hem, tog en långpromenad med hunden, köpte glass och sen åkte vi till Hull vid 4-tiden. That's pretty much it om man säger så! Nu ska jag snart gå och lägga mig, sitter uppe och läser osv! Andrew och Amy försökte lära mig lite av baseboll reglerna innan, kan nog lite mer, men ska försöka lära mig allt så jag faktiskt kan kolla på en match, och förstå när det är bra och inte...! Juste, jag vill också tacka åter igen till farmor och farfar, för det underbara brevet/vykortet jag fick! Blev verkligen jätteglad! Det gjorde verkligen min dag! Nä godnatt på er, imorgon blir det sol, bad och strand! Ha det bra i regniga sommarsverige!


Fourth of July, osv.

Hejsan Hoppsan igen allesammans!
Blogg.se har precis andrat hela sin design och dom har flyttat pa alla knappar... Men jag ska forsoka, haha hittade inte ens hur jag skulle skriva ett nytt inlagg!
Jag kollade hur manga lasare jag har cirkus varje dag, mamma undrade innan, men det ar upp emot 10 stycken varje dag! Tackartackar for att ni fortarande orkar och att ni kanske saknar mig lite grann! ^^
Jag sag ocksa pa den nya installningen och designen att man kan svara till kommentarerna ni har skrivit direkt sa ska forsoka gora det nu! Jag vet inte om ni ser det sen men man kan ju alltid forsoka! c:
 
Jag har inte borjat dromma pa engelska an, som jag gjorde forra aret, men nar jag ska skriva pa svenska sa ar det jattesvart! Vill satta in massa engelska ord overallt...! Forstar inte ens sjalv att det later och ser helt fel ut! Hehe...
 
Okej, jag har en massa att beratta! Igar var det Fourth of July, oh I LOVE that day so much! Det ar ungefar som midsommar och nyarsafton tillsammans. Sa vi, jag, Amy, Andrew och Georgia gick till torget och lyssnade pa nar de laste upp "The Declaration of Independence" vilket var riktigt coolt!
Hela dokumentet ar en sammanfattning av USA:s sjalvstandighetsforklaring, det star ocksa att alla manniskor har skapats for att ha samma rattigheter, typ rattigheter till liv, frihet och strävan efter lycka. Detta ar en sorts symbol för de principer som det amerikanska samhället ska bygga på. Vilket jag tycker fungerar... Ja, ni vet sakert vad jag menar...!
Iallafall, sa efter det gick vi hem, Amy kom da plotsligt pa att jag borde ga och kolla pa "USS Constitution", vilket skulle starta om cirka 30 min, sa jag tog farjan till andra sidan stan (kopte en smoothie) och tillbaka, kollade pa skeppen, som (var nygjorda) de hade in "The war of 1812", skeppen kallas ocksa for "Old Ironsides." For att man gjorde trat sa tunt, sa nar motstandaren skot kanonkulor mot dem, sa studsade dom bara tillbaka...! Det kallas bra bygge! I really enjoyed it! Great! c:
Some of the pictures from "The Declaration of Independence."
 
 
Alskade verkligen dom har planen! Tog (typ) tusen bilder av dom!
 
Nar jag sen kom tillbaka gjorde vi iordning oss, fixade iordning maten och annat till kvallen! Nagra av deras vanner kom dit vid fem-tiden, da vi gick till "The museum of Science", ett parkeringshus de hade tomt, det var livemusik, massa aktiviter som hade med Science att gora, god mat och ansiktsmalning, hehe!
Vid halv 11 sa hade dom fyrverkerier, men vi trodde att det skulle bli installt, for vid halv 10 ungefar sa kom det en riktig thunderstorm, trodde faktiskt att de skulle avbryta alltihop! Menmen, fyrverkerierna blev 30 minuter forsenat for vadret blev battre, men nar det nastan var slut sa borjade det regna ASmycket!
Jag har aldrig sett sa mycket och stora droppar i mitt liv! Pa 10 sek sa var det som att du precis hade klivit ut ur duschen...! Det var en lyckad kvall iallafall! Det finns tva "kanda" stallen i Boston att fira fourth of July och det ar antingen pa "The museum of Science" eller pa floden, da man sitter och kollar pa de kanda artisterna i Massashucetts eller i narheten. Amy berattade att det ar ca en halv miljon manniskor som kommer till Boston, som har kopt biljetter och ska sitta vid floden...! En halv miljon...
Haha, vi var nastan de enda som dansade till musiken, och japp jag har nog brant mig lite i ansiktet, och nej jag gjorde en armmalning istallet for ansiktsmalning! Tyckte verkligen det var helt underbart!
Nu ar jag helt amerikansk! Jag har kollat pa The Declaration of Independence, sett The USS Constitution och firat fourth of July, allt som en riktig amerikan har gjort! Jag kan nog tillochmed rosta och bli amerikas nasta president, dom har ju faktiskt inte haft en kvinnlig an...!
 
Shit, det har kommer bli en riktigt lang text kanner jag... Menmen, idag har jag och Georgia varit pa bio, Madagaskar 3! Helt okej, ganska gullig och ganska sorglig faktiskt! :( haha men jag gillade den, alla vuxna (foraldrarna till de andra barnen) och jag skrattde i de sorgliga delarna nar de forsokte gora det komiskt. Och alla barnen hyshade pa oss... Sorry then! ^^
Efter det at vi mexikansk mat ocksa har jag fatt manikyr och pedikyr, mina naglar ar jattefina nu! :D bla och glansiga!
Imorgon ska vi till The Hull, deras beach house, langtar sa! Ska forsoka skriva medans vi ar dar, men far se! Amy tar sakert med sig sin dator, sa det loser sig nog!
 
I hope you enjoyed it, see you later aligator!

Walking the whole day, trough the whole town, that will we probably call exercise...?

Okej, idag tog jag och Georgia farjan till 2 olika museum, vi har varit pa ICA, vilket ar ett museum dar det ar konst och oftast annat spannande, dock byggde dom om hela denna veckan tydligen sa det var inte jattemycket att se, aja det var gratis anda, vi ar ju bada under 17! c:

The view from ICA.


Dock kunde man inte ta nagra bilder har inne, forutom pa dessa, vilket skulle forestalla the Big Bang. Men gillade dom, sa det spelar inte sa stor roll!

Sen hade vi lunch pa museumet, pizza och Bostons delikatess, hummer i brod, ungefar som smogenmackan! Eller det ar smogenmackan, och det kan man inte fa tillrackligt av om man sager sa! Amy sa att oftast kommer man till Boston for att ata det.... Jag menar, varfor inte komma till Sverige isafall...!?
Then, we went to Boston tea party museum. And that was great! Man larde sig allt man glomt av om USAs revolution, nar man kastade teet i havet och en massa annat pa ett kul satt! Jag gillade verkligen att man fick veta faktan genom att folja med som i en berattelse, med skadespel och de tog upp folk fran "publiken", ungefar som Karlstens fastning! Alskade det faktiskt! ^^




"Yes madam, throw the tee boxes in the ocean, we will make the revolution even bigger then the last time!"

Sa man kan saga att vi har gatt riktigt mycket idag, atit glass (dock inte lika gott som gellato, men det duger!) och kollat film!
Imorn ar det fourth of Luly, laaaangtar! Ska gora potatissallad, avocadomojs, marchmallowgodis och annat onyttigt!

Sa igar var jag som sagt pa the softballgame, tankte lagga ut lite bilder darifran! Here you go!




Dock ar ju manga av bilderna i princip likadana, sa det far racka for den har gangen, det blir fler bilder, lovar!


Hunden, Cali (en forkortning for California), underbart fin och mys, hamtades fran en securitydog care center, nastan lika underbar som Folke! Hon gillar mig, jag gillar henne, good match! ^^

Okej mamma, jag tar och halsar pa Tracy och alla andra i Ohio istallet! Det ar nog lattare sa, det dar med poolen!

Adios, see ya'll! Hoppas jag kan blogga imorn, ska forsoka iallafall... Men far se ifall jag hinner!
Puss&hej!

Softballgame på G!

Hola mi familia och andra sociala människor! Dock är ni ju inte så sociala om ni sitter framför datorn och läser...!
Snart ska jag och Amy gå till Georgias softballgame! Ska faktiskt bli ganska kul, har aldrig riktigt kollat på en sån match!
Idag har jag och Georgia varit i poolen som alla i Boston kan gå till, gratis och bra! Åkte sen till the grocery store och handlade en massa mat, speciellt till the fourth of July! :D
Har också köpt en mobil jag kan ha här i USA, utan T9 men det fungerar ändå! Har lagt in en massa nummer, men här har ni det ifall det är något!
6173354712
Det kostar ingenting extra för mig att ringa till Sverige, så om jag vill er något så kommer jag nog att ringa från den! c:

Och yes, fler bilder kommer ikväll eller imorgon! Promise! ^^

Puss och kram snusbanan!
Vet inte vad det kom ifrån, men aja!


Boston, jappjapp! This is my town.

Jag såg att inlägget jag försökte blogga igår lades ut nu precis när jag har tillgång till internet! Men nu får ni iallafall läsa ett lite bättre inlägg med bilder osv! Enjoy!

Jag har precis anlänt till Boston, sitter nu och kollar på Criminal Minds med deras hund! Resan hem gick bra, 20 minuter sent plan också hade jag en massa skrikande ungar framför mig bara som gjorde resan ganska bedrövlig, men jaja!
Snart ska jag gå och lägga mig också hörs vi snart!


I will miss ya'll

Jappjapp, sista riktiga/hela dagen i Dover, OH! Känns lite sorgligt faktiskt, den här veckan har verkligen gått jättesnabbt, känns som att jag bara har varit här 2 dar...!
Alisha och Tourie släppte nyss av mig hos the Fragasse's, det har varit helt grymt bra, kommer sakna er båda!
Så igår var vi och shoppade, hittade 5 tröjor, ett par jeans och ett par skor, finemangfinemang! c: sedan åkte bi tillsammans med Tourie's föräldrar till en festival, med en massa mat, musik och annat kul, lustiga huset tillexempel, hehe! ^^
Så nu sitter jag här och har packat iordning det mesta i min resväska tills imorn, men jag har fortfarande en massa plats i den andra resväskan så lite mer kläder och annat kan jag nog få ihop! c;

Ikväll pratade the Fragasse's om att vi skulle till en annan festival, dom har jättemånga nu när det närmar sig 4th of July! Så det blir nog bra, ungefär som ett avslut på det hela!

Bilderna på mig och Alisha, Tourie och poolen som jag vill ha! Hemma hos Tracy's!

Adios, see you soon!


Internetet och andra jobbigheter.

Hejsan Hoppsan!
Jag forsoker faktiskt blogga men internetet later mig inte gora det, sa jaja... Det gar av och pa hela tiden, men nu ska jag iallafall forsoka!
Okej, igar kom jag hem fran Alisha, Alisha och en av hennes vanner slappte av mig har efter the sleepover! Det var grymt, shoppade en massa dagen innan. Hittade massa trojor, ett par jeans och ett par skor ^^ Sen akte vi och Touries (Alishas kompis) foraldrar till en festival, med en massa mat och annat kul, sasom karameliserade applen och lustiga huset, hehe c:

Sa nu har jag packat klart min resvaska tills mitt plan gar till Boston idag! Det ar faktiskt sorgligt att jag redan ska aka, kanns som att jag har varit har i 2 dagar istallet for en vecka!
Igar akte vi ocksa till Amish country, tittade lite pa det, kopte nagon liten grej, aah haha ni kommer alska den! Men jag tanker inte saga vad det ar nu, det far ni se nar jag kommer hem sen!

Sa igarkvall tog vi det ganska lugnt, hyrde en film och gjorde hemmagjord pizza! nomnomnom ^^
Min forkylning blir verkligen inte battre! Igar var det bedrovligt, den vill ju inte forsvinna! Snart borjar jag pa min 4de vecka...! Hatar det! Bajs.
Jag har pratat lite med Amy pa facebook, sa hon har det bra och langtar tills jag kommer till Boston! Sen har jag ocksa pratat med hon som var oupair i Boston ocksa, vi ska ses andra helgen nar jag ar i Boston, sa det blir nog super! :D na nu ska jag ga och gora iordning mig det sista!
See you soon!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!