Straaanden 28 eller 29 grader(A)

Nu har jag precis ätit frukost och ska strax gå ner till stranden. Jag tror det är ca 29 grader varmt och 24 grader i vattnet, så IN YOUR FACE Sverige! Klockan 2 sen så ska vi åka på öken safari, kolla på beduiner och solnedgången :) mysigt^^ nä nu ska jag byta om till bikini ¡Adios amigos!

Äntligen kan jag faktiskt skriva :)

Hejhej! Nu har jag alltså fått igång internet och kan faktiskt lägga ut ett inlägg även om det är lite annorlunda:P ... Kom alltså ner hit i tisdags, det tog bara 5 timmar ner vilket var skönt. När vi tillslut kommer fram till hotellet ser jag och Gustav oss omkring, hade en tanke om att bada i poolen men icke... Alldeles för kallt :( på kvällen åt vi middag (buffé) på hotellet vi bokade också upp julaftonskvällen, då vi ska vara på stranden och kolla på dansare, fakirer och ormar, tror dock inte det blir samma julmat som i Sverige men man vet aldrig ;) Andra dagen (onsdag) var jag och mamma på informationsmöte för att få lite fakta om vad som finns på hotellet och hur man ska akta sig för att bli sjuk och för att inte bli lurad eller slösa på för mycket pengar, vilket var ganska bra. Mi madre och jag bokade 2 stycken resor, en till Kairo (om det blir av det vill säga) på söndag och en resa till Luxor på lördag nästa vecka för att kolla på konungarnas dal m.m :) Efter detta åkte vi på en citytour för att få lite fakta om staden Hurghada och lite bra tips om fina restauranger och så. Vi fick också chansen att få röka den farliga vattenpipan och besöka en marknad. Så jag SKA köpa en vattenpipa!! Josse eller Lejla vill du också ha en??!! På kvällen gick vi till en restaurang som jag har glömt namnet på, där fanns det iallafall ja rösten så det provade jag och pappa, helt okej faktiskt :) Idag har jag bara varit på stranden hela dagen, jag kan inte förstå hur det kan vara julafton om 2 dagar och här är det typ 26 grader varmt! Där låg jag iallafall fram tills mi familia blev hungrig och då stak vi och åt :) nu har jag och mamma precis kommit hem från att ha handlat "mysmat" till kvällen, skor och julklapp :) Nä nu ska jag gå upp och göra iordning mig, ska nog ut och äta ikväll, tydligen har mamma och pappa sålt mig för 5 kameler, blä säger jag bara... Är jag inte värd mer?! Hare bra i kalla Sverige! God jul och gott nytt år!

Lite bilder från gårdagen ^^


Min älskade chai på espresso house (A)<3




Vet att den är sne men så får de va :) f***ing awesome tavla, av Lucifer i julklapp ^^



Detta bjuder jag (vet inte om lejla gör men skit i det ;)) !
Nä nu drar jag och tränar haajjdå!

1 enstaka dag kvar!

Hejhej!
Inte ens 24 timmar kvar tills att jag sitter på planet till Egypten :D 17 timmar...
Nu ska jag egentligen packa men vet egentligen inte om jag orkar men måste bli klar med det ikväll! Men så sitter jag här istället(A)
Så bäst att börja, för ska träna med -97 gruppen på friidrotten för att dom har bättre träning än oss, haha, känns bra ;)
Hejdå så länge och så hörs vi snart!
Pussochkram leverbanan


Julfirande jao ^^

Okay, också va det ju det här med att blogga(A) just nu tycker jag att det går suuper :D vare sig nån läser detta eller inte...
Om 5 minutas gås det ner till mis abuelos och firar lite jul, med julbord, dock inte kalle anka (lite sorgligt faktiskt) :)
Bilder från dagen med Lejla kommer efter firandet! :)
Har'e!
Puss&Kram leverbanan!

Flumm hos min man! ^^

Då är jag hemma hos Lejla klockan nio på morgonen(A) hon sov förstås men jag är fortfarande stolt att jag lyckades väcka henne en snöig söndag som denna ;)
Nu ska vi gå ner och äta frukost, nudlar tydligen... sen kolla typ stjuttioelva filmer med snacks och cooooola :D <3
Detta va seriöst det tråkigaste inlägget... men nu vet ni, ni som bryr er *smileyfajjz*
Ikväll blir det julfirande med hela tjocka släkten och jag har typ inte köpt nåt till nån.. men det löser sig nog ;)
Lejla försökte precis rimma ihop nån - måns.. Logik?
Kanske kommer flummbilder senare ikväll :)
hare bra! "endast tomten är vaken"

Blogga igen då PUNKT

Hejhej alla i det mysiga julstöket :)
Nu har jag precis kollat på svenska hjältar, en aning basmustasch haha! Älskade dom som hade kämpat för cancern, kämpa på alla andra också säger jag bara! ^^
Idag har jag iallafall varit och köpt julklappar till släkten och vänner, farmor - check, Michelle - chech, mormor&morfar - check, Lejla - check. Inte jätte mycket men det får vara så, också kan ju mina päron sponsra lite också ^^
Imorn kommer Lejla hit, vi ska fira lite jul med klappar och The Beatles + en chai latte i stan♥ jag kan tyvärr inte säga vad jag har köpt för vet inte om hon läser min blogg (A)
Nu ska jag slå in julklappar och lyssna på julmusik :D
endast fyra yttepytte dagar kvar till Egypten, jag läääängtar!
God Jul så länge go'a människor!

Lite flumm bilder på mo'a och min man haha!<3 pusspuss




Du får gilla den vare sig du vill eller inte :D men bara så du vet älskar jag dig mer än nåt annat! (A)^^



RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!